VAŽNO SVEDOČENJE RADOSAVE KOJA JE ČUVALA KOZE NA NASIPU: Pažnju joj privukla ČUDNA FRIZURA čoveka iz auta
Važno svedočenje Radosave Marinković, Foto: Natalija Atanacković, Emilija Jovanović

SVOJE KOZE IZVODI SVAKOGA DANA

VAŽNO SVEDOČENJE RADOSAVE KOJA JE ČUVALA KOZE NA NASIPU: Pažnju joj privukla ČUDNA FRIZURA čoveka iz auta

Ona je u svom svedočenju rekla da je iz svoje kuće u naselju Crvenka krenula oko 16:40

Objavljeno: 13:58h

Pred Višim sudom u Beogradu danas je nastavljeno suđenje za ubistvo pevačice Jelene Marjanović koje se dogodilo 2. aprila 2016.godine.

Jedan od ključnih svedoka danas je bila i Radosava Marinković, žena koja je na nasipu čuvala koze u vreme kad su Marjanovići izašli u šetnju.

Ona je u svom svedočenju rekla da je iz svoje kuće u naselju Crvenka krenula oko 16:40 kada je ugledala čoveka i dete kako idu prema nasipu. Iako ova njena izjava upućuje na to da je videla Zorana i Janu, ona je kasnije rekla kako je reč o starijem čoveku, koji je imao oko 65 godina, i koji je imao dugu kosu vezanu u rep.

Kasnije svedočenje Dragana Prvulovića koji zaista ima 65 godina i koji je rekao da ima dugu kosu već 20 godina, otvaraju mogućnost da je zapravo videla njega. To potvrđuje i njegovo svedočenje u kome je rekao da je zaista išao sa svojom ćerkom ka nasipu kako bi joj pokazao gde se ranije kupao u Dunavu.

Radosavi Marinković je bilo čudno što je kod nasipa u to vreme bilo puno automobila, dok u jednom trenu više nije bilo nijednog. Međutim, ona je naročito zapazila dvoja kola, jedna siva i jedna ,,kao zlatna''.

Pažnju joj je privuklo to što su se siva kola stalno tu motala, kako ona kaže ,,idu pa se vrate, pa idu pa se vrate.''

Ona se tu zadržala do 18:30 ili 18:45 i u povratku je u zlatnom automobilu videla čoveka sa čudnom frizurom koji je gledao ka njoj. Po njenom opisu čovek je bio ošišan sa strane, dok je na temenu imao malo više kose.

Izjavila je i da svoje koze izvodi svakoga dana i da stalno viđa ljude koji trče ili voze bicikl.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.