OVO SU ZELENAŠI IZ ŠAPCA KOJI SU SILOVALI MLADIĆA (20) ZBOG 200 EVRA! Strašno je ŠTA SU MU SVE RADILI (FOTO)
ilustracija, Foto: Facebook

jezivo

OVO SU ZELENAŠI IZ ŠAPCA KOJI SU SILOVALI MLADIĆA (20) ZBOG 200 EVRA! Strašno je ŠTA SU MU SVE RADILI (FOTO)

Strašno

Objavljeno:

B. S., I. I. i M. V. određen je pritvor zbog sumnje da su seksualno zlostavljali N. P. i da su pokušali da od njega iznude novac.

B. S. (25), I. I. (32) i M. V. (36), sva trojica iz Šapca, uhapšeni su zbog sumnje da su najpre mučili i tukli sugrađanina i poznanika N. P. (20), nakon čega su ga, navodno, i silovali, a sve zbog duga od 200 evra!

Kako saznajemo, jezivo seksualno zlostavljanje dogodilo se pošto je žrtva pre godinu dana pozajmila novac od maloletnika (16), protiv koga je takođe pokrenuta istraga.

Angažovao nasilnike

- N. P. je tokom prošle godine pozajmio 200 evra od 16-godišnjaka. Međutim, nije mu vraćao dug. Maloletnik, za koga se priča da se bavi zelenašenjem, navodno je više puta pritiskao N. P. da mu vrati pare, a kako se to nije dogodilo ni posle godinu dana, preduzeo je drastičniju meru - kaže naš izvor iz istrage i dodaje:

- Sumnja se da je maloletnik rekao jednom od uhapšenih da „pritisne“ N. P., odnosno da utera dug. On je pozvao drugu dvojicu. Pre nekoliko dana su žrtvu oteli, a potom ga neko vreme držali zatočenog. Sve vreme su ga vređali i tukli, tražeći da im preda novac koji duguje maloletniku - navodi izvor.

Kako dodaje, oni se nisu na tome zaustavili, pa su mladića navodno naterali da oralno zadovolji jednog od njih.

- Kad su videli da im iznuđivanje novca ne polazi za rukom, otišli su korak dalje. Nastavili su da ga nazivaju pogrdnim imenima i da mu prete, a potom su ga naterali da ih oralno zadovoljava - dodaje naš sagovornik.

On navodi da je iznuda ipak bila neuspešna i da su osumnjičeni na kraju pustili žrtvu.

- Iako su primenili užasne metode ubeđivanja, na kraju nisu ispunili zadatak. Mladić im nije dao novac koji su tražili, pa su ga ostavili i pobegli - objašnjava izvor Kurira.

Posle napada N. P. je otišao u policiju i prijavio slučaj, a Šapčani su ubrzo uhapšeni.

Navijači

- Nakon saslušanja kod tužioca svoj trojici je određen pritvor, a istraga je u toku. Žrtva nije zadržana u bolnici i nema povrede opasne po život - kaže sagovornik i dodaje da sva trojica uhapšenih važe za lokalne đilkoše.

- Oni su, kao, neki navijači. Bahato se ponašaju. Navodno su ušli i u neku zelenašku priču, pozajmljuju pare na kamatu. Koliko je to tačno, utvrdiće istraga - kaže izvor.

Poznati policiji

HAPŠENI ZBOG DROGE

Uhapšena trojka iz Šapca je, kako nezvanično saznajemo, odranije poznata policiji zbog različitih krivičnih dela.

- Oni su i ranije imali problema sa zakonom, a navodno su hapšeni zbog krivičnih dela u vezi s narkoticima - tvrdi sagovornik Kurira.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.