NIŠLIJA PLATIO KAZNU I IZBEGAO VRAĆANJE U ZATVOR, PA PIJAN IZAZVAO UDES! U njemu su povređene 3 osobe!
Foto: Profimedia

DOBRO PA NIJE NEKOG UBIO!

NIŠLIJA PLATIO KAZNU I IZBEGAO VRAĆANJE U ZATVOR, PA PIJAN IZAZVAO UDES! U njemu su povređene 3 osobe!

Policija je obavila uviđaj i radi na utvrđivanju uzroka sudara

Objavljeno:

M. T. (36) iz Niša zadobio je tešku telesnu povredu dok su dve Nišlijke povređene lakše u sudaru dva putnička automobila koji se desio sinoć oko 20. 15 časova u Zetskoj ulici u Nišu.

On se nalazio za volanom automobile marke “MG rover” koji je prema prvim informacijama prešao na suprotnu stranu kolovoza gde se sudario sa “pežoom”, kojim je upravljala Nišijka stara 25 godina, a u kojem je na mestu suvozača bila njena drugarica.

Kako saznajemo, “pežo” se kretao nizbrdo, iz pravca kružnog toka na raskrsnici Mokranjčeve i Zeteske ulice, kada je na njega naleteo “rover” koji je iz pravca Pivare išao uzbrdo.

Troje povređenih prevezeno je u Klinički centar u Nišu gde je, kako saznajemo, utvrđeno da M. T. ima prelom butne kosti a da su putnice iz “pežoa” samo lakše povređene jer su ih zaštitili vazdušni jastuci.

Alkotestiranjem je utvrđeno da je vozač M. T. imao 0,4 promila alkohola u krvi, što je iznad dozvoljene granice. Proverom je utvrđeno da je automobil “rover” neregistrovan.

Kako “Blic” saznaje, M. T. je jedan od trojice prekršajnih osuđenika koji su se 24. februara udaljili iz poluotvorenog dela Kazneno popravnog zavoda u Nišu.

- On je po odlasku iz KP zavoda, platio novčanu kaznu zbog koje se i našao iza rešetaka, tako da je potraga za njim bila obustavljena - kaže naš izvor.

Policija je obavila uviđaj i radi na utvrđivanju uzroka sudara.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.