Dok je slavio odlazak u penziju: Lopovi u Kragujevcu policajcu ukrali ovce!
Foto: Reuter

Da li je realno?

Dok je slavio odlazak u penziju: Lopovi u Kragujevcu policajcu ukrali ovce!

Zvonko Stević, policajac, proslavljao sa prijateljima odlazak u penziju nakon 26 godina rada u MUP-u. Kradljivci su iskoristili njegovo odsustvo, i onda odabrali najbolju stoku, na licu mesta je zaklali, i odvezli u nepoznatom pravcu
Objavljeno: 08:36h

Iz tora porodičnog domaćinstva Stevića, u selu Velike Pčelice kod Kragujevca, lopovi su ukrali proteklog vikenda ovna teškog 80 kilograma, najbolju ovcu i dva jagnjeta. Sve se dogodilo u toku noći, kada je Zvonko Stević, policajac, proslavljao sa prijateljima odlazak u penziju nakon 26 godina rada u MUP-u. Kradljivci su iskoristili njegovo odsustvo, i onda odabrali najbolju stoku, na licu mesta je zaklali, i odvezli u nepoznatom pravcu. Policija je napravila uviđaj, šteta koja je pričinjena je veća od 300 evra, a za kradljivcima se traga.

foto: Dragan Udovičić
Žitelji Velikih Pčelica nisu jedini koji su u strahu zbog bande koja stoku prvo kolje, pa onda krade. Kako saznajemo, tokom proteklih šest meseci stoka je kradena i iz okolnih sela. Prijavljeno je pet sličnih krađa. Lopovi su, po ustaljenoj šemi, ulazili „na sigurno“ - u domaćinstva u kojima žive uglavnom starci ili kada su znali da mlađih nema kod kuće. Na meti kradlivaca su uglavnom ovnovi i bolja jagnjad. Ovan se prodaje za 130 dinara po kilogramu žive mere, dok jagnje staro godinu dana dostiže cenu od 180 dinara. (Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.