ŠARIĆ OTKRIO SVE O ŠVERCU KOKAINA! A imao je i jedno pitanje za sudiju
Ni jedan cent ne pominje, Foto: news 1, Dado Đilas

OTKRIO SVE

ŠARIĆ OTKRIO SVE O ŠVERCU KOKAINA! A imao je i jedno pitanje za sudiju

Ni jedan cent ne pominje

Objavljeno:

Darko Šarić (49) izjavio je danas na sednici Apelacionog suda da nema nijednog jedinog dokaza za njega za šverc 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike.

- Dobrovoljno sam došao u zemlju sa obećanjem da ću imati fer suđenje za mene i ostale optužene. Za ovo šest godina mene niko nikad nije pitao ni za jedan kilogram droge, kako sam kupio, iako sam pokušavao da pitam tužioca i sudiju, ali me niko nije pitao. Hoće na silu da stave da je mojih 6 tona i na silu da mi stave nešto. Osuđen sam bez ijedne jedine rečenice. U optužnici piše nalog. Nema nijedna jedina rečenica kome sam dao nalog - izjavio je Šarić.

Jedna čista laž od mene pravi bahatog čoveka. Recimo 30.3. 2015. pitam da li sam ga igde poslao. I o tom famoznom susretu u Kragujevcu Draško Adamović kaže: Radane, reci da pozovemo nekog da muzici damo pare. Reci mi jesam li naručio samo muziku ili tonu kokaina?

Ni jedan cent ne pominje.

Posle više godina, u julu, na pitanje mog branioca: Jel Vam dao neke pare", kaže: "Jeste 5.000". Sudija vadi samo to.

On je rekao da u optužnici za Argentinu takođe nema dokaza protiv njega. Svedok Radan Adamović kaže, na pitanje advokata: Da li Darko Šarić ima veze sa kokainom?, a on kaže "Nema".

On je naveo i da ne razume zbog čega je sud u presudi kao otežavajuću okolnost to što ni jednom nije rekao da nije kriv.

On je podržao žalbu advokata na presudu, u kojoj je traženo ukidanje pritvora za njega, otvaranje glavnog pretresa i donošenje oslobađajuće presude.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.