OSTAVILI SMO SAŠU (41) DA JE ČUVA, SAD ĆE NA ROBIJU! Ispovest dede iz Kruševca čiju je unuku (13) SILOVAO STRIC
Pacijentkinja je primljena u teškom zdravstvenom stanju, Foto: Printscreen / Pink.rs

JEZIVO

OSTAVILI SMO SAŠU (41) DA JE ČUVA, SAD ĆE NA ROBIJU! Ispovest dede iz Kruševca čiju je unuku (13) SILOVAO STRIC

Pacijentkinja je primljena u teškom zdravstvenom stanju

Objavljeno:

Narod zna šta se desilo, šta je on uradio, zna se da je Saša zatvoren... daće Bog da ga maksimalno kazne.

Govori ovako, gotovo u dahu Miloš Urošević, deda maloletnice S. U. (13), iz Kruševca, za koju se veruje da je žrtva obljube svog strica Saše U. (41). Devojčica je rodila mrtvu bebu 27. februara u kruševačkoj bolnici, a njen deda Miloš je kategoričan - moj sin Saša mora na robiju i to 40 godina.

Deda Miloš i baba Milanka Urošević ne mogu da veruju šta ih je snašlo. Kažu ostavili su Sašu da čuva bratanicu i nisu mogli da naslute da će ih zadesiti ovakvo zlo.

- Bili smo u bolnici, lekari kažu da je bolje, nadamo se najboljem, dobila je i krv, dobro je - pričaju Miloš i Milanka.

Osumnjičeni je u Višem javnom tužilaštvu, u međuvremenu, izjavio "da je bio sa bratanicom, ali da sigurno s njim nije zatrudnela". Oštećena maloletnica, koja je na Ginekološko-akušerskom odeljenju donela na svet mrtvu bebu, ispričala je da ju je stric obljubio tri puta. U bolnici se oporavlja od sepse, koju je dobila jer je beba dugo bila mrtva u stomaku.

- Pacijentkinja je primljena u teškom zdravstvenom stanju, obavljena je intervencija i možemo da kažemo da je stanje za nijansu bolje, ali još uvek nije zadovoljavajuće - predočava, za "Novosti", dr Vesna Stević Gajić, direktorka bolnice.

Miloš Urošević posle tragičnog porođaja unuke konstantno je, kaže, pod stresom, a bolesna je i njegova supruga koja je staratelj maloletnoj unuci, kao i njenim sestrama od 2017. Tada je otac devojčica, njihov sin, izvršio samoubistvo, a snaja je otišla iz kuće.

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.