BRATANICI DAO DA PIJE VINO, PA JE SILOVAO, ONA RODILA MRTVU BEBU! Evo šta se tačno desilo te večeri!
Foto: Profimedia

užas

BRATANICI DAO DA PIJE VINO, PA JE SILOVAO, ONA RODILA MRTVU BEBU! Evo šta se tačno desilo te večeri!

Tragedija u Kruševcu

Objavljeno:

Trinaestogodišnja devojčica iz kruševačkog naselja Čitluk koja je prekjuče rodila mrtvu bebu, ispričala je da je tri puta bila žrtva svog strica Saše U. (41).

Stric Saša U. je odmah uhapšen i osumnjičen je za obljubu nad nemoćnim licem, za šta je, ukoliko bude osuđen, prema zakonu predviđena kazna zatvora od pet do 15 godina.

Ovaj slučaj seksualnog zlostavljanja devojčice otkriven je u četvrtak, kada je maloletnica prokrvarila i porodila se u bolnici. Ubrzo je otkriveno kako je zatrudnela i stric, sa kojim maloletnica živi u istoj kući u naselju Čitluk, uhapšen je. U toj kući žive i devojčicini baba i deda.

- Prošlog proleće, kako se sumnja, stric je prvi put obljubio devojčicu. Dao joj je da pije vino, devojčica se napila, pa ju je on, kako se sumnja, silovao. Devojčica je ispričala i da se ne seća šta se sve dešavalo te večeri - saznaje "Blic" od izvora upoznatog sa istragom.

Nakon toga Saša U. je navodno još dva puta obljubio maloletnu bratanicu.

- Zapretio joj je da nikome ne priča o tome. Devojčica je iz straha, ali i sramote, ćutala o svemu što je preživela - dodaje naš sagovornik.

Mlada i naivna nije ni bila svesna da je zatrudnela. Kako je prolazilo vreme, stomak joj je rastao, ali su i ona i ukućani mislili da se ugojila. Trudnoća je već bila poodmakla kad joj je u četvrtak pozlilo. Prokrvarila je i odmah je prebačena u kruševačku bolnicu. Lekari su odmah shvatili da je devojčica u drugom stanju, pa su je brzo poslali na odeljenje ginekologije.

- Obavljen je porođaj, ali je beba mrtvorođena. Devojčica je medicinski zbrinuta, pod terapijom je jer se u jednom trenutku posumnjalo da ima infekciju. Odmah je obaveštena policija, pa su sa devojčicom razgovarali psiholozi i lekari, kojima je ona ispričala sve o stricu i kako ju je silovao. Bebino telo je, po nalogu Višeg tužilaštva u Kruševcu, poslato na obdukciju, a medicinsko veštačenje treba da utvrdi šta se tačno desilo, da li ju je stric obljubio - kaže sagovornik "Blica".

Osumnjičeni stric je odmah uhapšen i po nalogu dežurnog zamenika višeg javnog tužioca određeno mu je zadržavanje do 48 sati. U slučaj je uključen i Centar za socijalni rad iz Kruševca kako bi se ispitale okolnosti u kojima je živela silovana devojčica. ,

U decembru prošle godine, Jovo Dž. (26) iz okoline Bačke Palanke osuđen je na 15 godina zatvora zbog silovanja svoje maloletne sestre. Sud je u prvostepenoj odluci utvrdio da je Jovo Dž. od neutvrđenog dana, a posle 28. marta 2013, pa do 5. novembra 2017, upotrebom sile i pretnje prinudio u više navrata na obljubu svoju sestru rođenu 2000. godine.

Zoran P. (23) iz sela Duboka kod Kučeva uhapšen je krajem oktobra 2019. godine zbog sumnje da je čak dve godine silovao sestru Tamaru P. (14) u porodičnoj kući. Za ceo slučaj saznalo se nakon što je nesrećna devojčica dovedena u bolnicu i požalila se lekarima da već duže vreme trpi brutalno seksualno zlostavljanje i da je iz straha ćutala o svemu ovome.

Sličan slučaj kao u Kruševcu zbio se u julu 2018. kada je uhapšen S. E. (37) iz leskovačkog prigradskog naselja Vinarce osumnjičen da je silovao 13-godišnju M. Z. (13). On je maloletnicu prvi put napastvovao u svojoj kući, a zatim i u dvorištu, a zločin je prijavljen policiji nakon što se devojčica požalila roditeljima na stravičnu torturu. Osumjičeni je, inače, odranije bio poznat leskovačkoj policiji zbog krađa i razbojništva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.