NA SUĐENJU KREATORU DARKU KOSTIĆU PUŠTALI SU SNIMKE KAMERA: Bludni kreator je sniman u zgradi GDE SE DESIO UŽAS
Bludni kreator je sniman u zgradi GDE SE DESIO UŽAS, Foto: Vladimir Šporčić

nastavak suđena z

NA SUĐENJU KREATORU DARKU KOSTIĆU PUŠTALI SU SNIMKE KAMERA: Bludni kreator je sniman u zgradi GDE SE DESIO UŽAS

Među svedocima na suđenju bio je i Zoran Milinković, koji je u to vreme radio kao portir na ulazu u pomenute zgradu.

Objavljeno:

Suđenje modnom kreatoru Darku Laziću za nedozvoljene polne radnje, nastavljeno je juče u Trećem osnovnom sudu, emitovanjem video-snimaka iz ulaza zgrade kojoj je tada Kostić stanovao.

Ovim povodom, svedočio je i Zoran Milinković, koji je u to vreme radio kao portir na ulazu u pomenute zgradu.

- Imao sam posebnu proceduru za puštanje ljudi koji su dolazili kod Darka Kostića, zato što je jednom vikao na mene kada sam pustio neke ljude.

Govorio sam im da Darko nije tu i da ga posetioci zovu telefonom. Kada bih video njihovu reakciju, tek onda sam im dozvoljavao da idu gore. Kada je oštećeni došao, zvao je Darka telefonom,a ja sam i čuo na momente Darkov glas.

Onda sam ga pustio gore. Posle sam ga video kako silazi niz stepenice sa majicom iscepanom od vrata do pojasa. Tada se završil moja smena i ja sam otišao. Inače, Darka su često posećivali, uglavnom su to bili mladići izmeđi 20 i 25 godina-rekao je Milinković.

Na video snimcima koji su puštani vidi se ulaz zgrade 14. jula 2018. kada je, prema navodima optužnice, Kostić seksualno uznemiravao maloletnog L.J. Na snimcima se vidi i mladić za koga je utvrđeno da je L.J.U u majici koja je iscepana od vrata do pojasa, ali se vidi i momenat kada on u takvoj majici ulazi u zgradu, na čemu je odbrana insistirala.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.