Ćerku verenika Biljane Sečivanović pretukli OTAC I DEDA bivše drugarice: Devojčica je u Urgentnom centru
Biljana Sečivanović, Foto: Dragan Kadić

stravično

Ćerku verenika Biljane Sečivanović pretukli OTAC I DEDA bivše drugarice: Devojčica je u Urgentnom centru

Zvezda Granda nije bila sa njim u Urgentnom centru jer nije ni stigla da krene za svojim verenikom

Objavljeno:

Ćerku verenika Biljane Sečivanović večeras su oko 19 časova i 30 minuta u beogradskom naselju Grocka pretukli otac i deda njene bivše drugarice. Šesnaestogodišnja devojčica je trenutno u Urgentnom centru i ima podlive i masnice po celoj glavi, a doktori joj rade skener glave.

- Boli ja jako glava, padala je dva puta u nesvest, sada je na snimanju glave ovo nikada nigde nisam video - rekao nam je vidno uznemiren Aleksandar.

Kako nam je Aleksandar rekao, njegova ćerka i njena bivša drugarica su se juče posvađale u školi, da su to bile sitne čarke između njih dve, ali da nije mogao ni da nasluti da će doći do ovog nezapamćenog nasilja.

- Juče su imale svađu dok su se vraćale iz škole. To nije bilo ništa strašano. Večeras kada je krenula kući primetila je da je prati automobil, Pošto su je pratili dva kilometara, istrčali su iz auta i počeli da udaraju moje dete po glavi, pesnicama. Sve se dešavalo ispred jedne osnovne škole. Mlađa deca su bila tu i gledala su šta se dešava. Ona je sva u podlivima, modricama, unezverena je. Jako mi je teško. Kao i svako otac, veoma sam vezan za svoju ćerku. Ja ne mogu da zamislim u kakvom filmu ti morbidni ljudi žive kad su se organizovali da pretuku moju ćerku.

Aleksandar je prijavio slučaj odmah policiji i kada je došao po ćerku nije mogao da dođe sebi, i kako nam je rekao, neće još dugo.

- Zvala me je i istrčao sam iz stana. Ne mogu da vam opišem očaj koji sam osetio u tom trenutku, ali se nadam da će policija uraditi da se ovo nikada nikome ne ponovi. nijednom detetu.

Inače, Aleksandar je verenik pevačice Biljane Sečivanović. Zvezda Granda nije bila sa njim u Urgentnom centru jer nije ni stigla da krene za svojim verenikom.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.