OVO JE SRPKINJA KOJA JE NESTALA U NEMAČKOJ! Ne javlja se porodici, POLICIJA JE VEĆ KUCALA NA VRATA NJENOG STANA
Foto: Printscreen/Facebook, Profimedia, Ilustracija

TRAŽI SE

OVO JE SRPKINJA KOJA JE NESTALA U NEMAČKOJ! Ne javlja se porodici, POLICIJA JE VEĆ KUCALA NA VRATA NJENOG STANA

Po prijavi njene porodice, policija je 21. februara došla u njen stan kako bi proverili šta se događa

Objavljeno:

Policiji u Nemačkoj 24. februara prijavljen je nestanak Tijane Ilić (35) iz Odžaka. Kako piše sajt "Nestali Srbija", nestala devojka inače živi i radi u Bensberu.

"Tijana radi u bolnici Marien Krankenhaus i poslednji put je viđena 21. februara u svom stanu".

Naime, nestala Srpkinja je prekinula kontakt sa porodicom i prijateljima u utorak 18. februara. Kako navodi sajt "Nestali Srbija" ona se ni sa kim nije čula telefonom, niti je komunicirala preko društvenih mreža.

Po prijavi njene porodice, policija je 21. februara došla u njen stan kako bi proverili šta se događa s obrzirom da se nije pojavljivala na poslu i nije se nikome javljala.

Ona je tada policajcima rekla da je sve u redu, međutim ni narednih dana se nije pojavljivala na poslu, a od 24. februara joj se gubi svaki trag.

Njeni najbliži kažu da bi Tijana kod sebe mogla da ima srpsku ličnu kartu i nemačku vozačku dozvolu, pošto njena ostala dokumenta, pasoš, kreditna kartica i markica nisu kod nje.

Tijana je visoka oko 168 centimetara i ima oko 56 kilograma. Veruje se da je u trenutku nestanka na sebi imala bež patike, tamne farmerke i crnu vetrovku, moguće i kacigu za motor.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.