JECA JE ZORICI ČESTO SREĐIVALA ŽULJEVE: Kuma Vera otkrila kakvi su bili odnosi UBIJENE I ZORANOVE PORODICE
Kuma otkrila istinu, Foto: Emilija Jovanović

OTKRIVENO

JECA JE ZORICI ČESTO SREĐIVALA ŽULJEVE: Kuma Vera otkrila kakvi su bili odnosi UBIJENE I ZORANOVE PORODICE

Navela je i da je Jeca, kako ju je zvala tokom čitavog suđenja, zaista volela da trči i trenira, i napolju i u teretani

Objavljeno:

Suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo Jelene Marjanović nastavljeno je danas pred Višim sudom, u Palati pravde.

Jedan od svedoka koji je pristao da svedoči bila je i Vera Vukomanović, venčana kuma Zorice i Vladimira Marjanovića.

Vukomanovićeva je do najsitnijih detalja opisala kobni dan kada je na nasipu u Borči nestala Jelena Marjanović. Vera je rekla da ,,praktično živi s Marjanovićima" i da su funkcionisali kao jedna porodica.

Kobnog dana je nakon odlaska u pekaru svratila, kao i obično, kod Marjanovića na kafu. To je bilo oko 7 ujutru. Rekla je kako su Zoran, Jelena i njihova ćerka Jana ustali prilično kasno, negde oko 13 časova, ali su želeli da ostatak dana provedu napolju.

Navela je i da je Jeca, kako ju je zvala tokom čitavog suđenja, zaista volela da trči i trenira, i napolju i u teretani.

Nakon njihovog odlaska, Vera je uzela da Zorici, Zoranovoj majci, ,,sredi žuljeve'', ali nigde nije mogla da pronađe nožić. Zbog toga je pozvala Jelenu, sa kojom tvrdi da je bila veoma bliska. To je bilo u 16:42. Jelena joj se javila zadihana, ali joj je objasnila gde se nožić nalazi i zamolila je da stavi ručak. Zatim joj je rekla: ,,Trčim, vidimo se posle''.

Ona je ispričala da je ubrzo potom Vladimir otišao u prodavnicu, ali da se brzo vratio i saopštio da ga je Zoran zvao i rekao mu da je Jelena nestala.

Kada je reč o maloj Jani, Jeleninoj i Zoranovoj ćerki, ispričala je jednu neobičnu stvar. Naime, kada su svi krenuli u potragu, Janu su vratili kući gde je crtala travu i rekla da se mama ,,izgubila u njoj''.

Takođe je ispričala i da je nakon nestanka policija u civilu razgovarala sa Janom iza zatvorenih vrata.

Kuma Vera je rekla i kako je često umela da se nađe i Jeleninoj majci. Posećivala je u bolnici i odmenjivala Jelenu.

O braku Zorana i Jelene je rekla da je to bio najnormalniji brak, a kazala je i da je Jelena imala dobar odnos i sa svekrom i svekrvom. Dodala je da je i sama Jelena često sređivala Zorici žuljeve.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.