PRVI JE KRENUO U POTRAGU: Policajac Boris Pucić otkrio zbog čega više NIJE U KONTAKTU sa Zoranom Marjanovićem!
Nastavljeno suđenje, Foto: Emilija Jovanović

SVEDOČENJE

PRVI JE KRENUO U POTRAGU: Policajac Boris Pucić otkrio zbog čega više NIJE U KONTAKTU sa Zoranom Marjanovićem!

Pucić je u svom svedočenju rekao kako je odavno upoznao najpre Jeleninog oca, a zatim i majku

Objavljeno:

Suđenje Zoranu Marjanoviću, glavnooptuženom za ubistvo Jelene Marjanović nastavljeno je danas pred Višim sudom, u Palati pravde.

Jedan od svedoka koji su se danas pojavili jeste Boris Pucić, policajac i prijatelj Marjanovića koji je među prvima krenuo u potragu za Jelenom.

Boris Pucić je u Viši sud došao dosta pre zakazanog suđenja i neprestano je šetao hodnikom. Iako je tada delovao prilično nervozno, za vreme svedočenja je bio prilično staložen.

Pucić je u svom svedočenju rekao kako je odavno upoznao najpre Jeleninog oca, a zatim i majku. Kaže da je Zorana upoznao još dok su se Jelena i on zabavljali. Rekao je da se nisu viđali često, možda jednom mesečno, a nekad i ređe od toga. Najčešće su se družili u studiju koji je u sklopu porodične kuće Marjanovića.

Za sve vreme njihovog druženja, nije primetio da je Zoran ikada bio nasilan ili grub prema Jeleni.

foto: Printscreen/Youtube/Grand Magazin Tv Grand

On je kazao kako je na dan Jeleninog nestanka primio poziv od Zorana Marjanovića oko 17:30. Zoran mu je tada rekao: ,,Šta da radim? Jelena je nestala...''. On je nakon poziva kolima krenuo samoinicijativno ka nasipu na kome je Jelena trčala. Tada je uočio auto koji se kretao uzvodno, ali nije video ko je bio u kolima. Pretpostavio je da je to bio Miloš, Zoranov brat.

Naveo je kako nije video ništa sumnjivo osim tragova guma kod jedne rampe ka deponiji gde je ugažena trava, ali s obzirom na to da su bila dva traga, nije siguran da li je u pitanju isti auto.

Prisetio se i kako je za vreme potrage sreo jednu mladu ženu od 30-ak godina kojoj je pomogao da ubaci psa u auto, ali se njenog lika više ne seća.

Pucić je kazao kako je jako dugo tražio Jelenino telo, možda do 2 ili 3 sati ujutru. Govorio je i o pomoći koju je dobio od Zoranovog sina i dvojice njegovih drugova.

Upitan o tome u kakvim je sada odnosima sa optuženim Marjanovićem, policajac Pucić je odgovorio da više nisu u kontaktu. Glavnim krivcem smatra medije, zbog toga što su, kako je rekao, pisali neistine i stavljali mu u usta reči koje nikada nije izgovorio.

Ipak, potvrdio je da su se od kobnog dana sreli nekoliko puta i da su se najnormalnije pozdravili.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.