BRAĆA MAKROI PRIZNALI DA POZNAJU 3 PROSTITUTKE! Sudi im se za PODVOĐENJE, uzimali su 50% OD CENE
Braća su bili posrednici u elitnoj prostituciji, Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Printscreen

elitna prostitucija

BRAĆA MAKROI PRIZNALI DA POZNAJU 3 PROSTITUTKE! Sudi im se za PODVOĐENJE, uzimali su 50% OD CENE

Pripremno ročište bilo je zatvoreno za javnost.

Objavljeno:

Mihailo Maksimović i njegov rođak Dušan Milenković priznali su samo da poznaju tri devojke, kojima su bili posrednici u elitnoj prostituciji.

Optužnica tereti braću da su podvodili devojke navodno po ceni od 150 do 500 evra po satu i da su od prodaje srpskih starleta i pevačica dobijali 50 odsto zarade.

Šapčanin Mihailo Maksimović (38) i njegov rođak Dušan Milenković juče su na pripremnom ročištu u Višem sudu u Beogradu priznali da poznaju tri devojke, kojima su bili posrednici u elitnoj prostituciji, nezvanično saznaje „Alo!“. Međutim, Mihailo je porekao da je trgovao ljudima, tvrdeći „da za to nije kriv“!

Pripremno ročište bilo je zatvoreno za javnost i na njemu je utvrđeno koji će se dokazi izvoditi na suđenju, dok su se braća kratko izjasnila o optužnici, koja ih tereti da su podvodili devojke navodno po ceni od 150 do 500 evra po satu i da su od prodaje srpskih starleta i pevačica dobijali 50 odsto zarade.

Policija je označila Mihaila kao najvećeg balkanskog makroa, a srpski džet-set strahuje da će podaci o klijenteli procuriti iz njegovih evidencija. On je u februaru 2019. po drugi put uhapšen na Aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu. Tada je policija navodno kod njega pronašla lap-top, mobilne telefone, kao i sveske, u kojima je beležio imena prostitutki i njihovih mušterija. U Višem sudu u Beogradu juče je održano pripremno ročište, ali novinari nisu mogli da vide optužene, jer su ih zatvorski čuvari iz marice sproveli na službeni ulaz.

Sumnja se da su prostitutke iz Mihailove sveske uglavnom poznate pevačice i starlete, koje često viđamo u rijaliti takmičenjima i na TV ekranima. Brojne poznate ličnosti pokušavaju navodno preko svojih advokata da spreče da njihova imena izađu u javnost. Suđenje počinje 8. aprila i biće otvoreno za javnost.

Piše knjigu u pritvoru

Mihailo je optužen za trgovina ljudima i posredovanje u prostituciji, a Dušan samo za posredovanje u prostituciji. Obojica su u pritvoru od februara 2019. Za trgovinu ljudima je zaprećena kazna od dve do 10 godina zatvora, a za posredovanje u prostituciji od šest meseci do pet godina zatvora i novčana kazna. Mihailo je u pritvoru počeo da piše knjigu.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.