LJUBIŠA IZ KUČEVA JE USRED POŠTE IZBO SANELU PO TELU I GLAVI: Dobio je 5 godina zatvora i mora da joj PLATI MILIONE
Umalo nije ubio svoju nevenčanu suprugu, Foto: Sonja Spasić

povredio je poštanskog službenika

LJUBIŠA IZ KUČEVA JE USRED POŠTE IZBO SANELU PO TELU I GLAVI: Dobio je 5 godina zatvora i mora da joj PLATI MILIONE

Odmah nakon hapšenja, optuženom je određen pritvor u kojem se i dalje nalazi i iz kojeg će biti upućen na izdržavanje zatvorske kazne.

Objavljeno:

Ljubiša Pavlović (56) iz Kučeva osuđen je pravosnažno pred Višim sudom u Požarevcu na pet godina zatvora zbog pokušaja ubistva bivše nevenčane supruge Sanele Žuržić (39) iz Rakove Bare. On će oštećenoj morati da isplati i pet miliona dinara odštete za zadobijene povrede, i to u roku od dve godine od izlaska iz zatvora. Istom presudom, njemu je izrečena i mera zabrane prilaska i komunikacije sa oštećenom u periodu od tri godine. Presuda je doneta na predlog višeg javnog tužioca, na osnovu sporazuma o priznanju krivice, sklopljenog sa optuženim. Zbog toga je ona pravosnažna i na nju ne postoji pravo žalbe. Krivično delo optuženi je izvršio 9. aprila prošle godine, u šalter-sali pošte u Kučevu.

Pošto je pratio bivšu suprugu, ušao je za njom i, naočigled prisutnih građana, kuhinjskim nožem nekoliko puta ubo je u glavu i telo, besan što ga je ostavila. Teško povređena žena preneta je u Opštu bolnicu u Požarevcu, gde je ustanovljeno da je životno ugrožena, pa je prebačena u beogradski Urgentni centar.

Odmah nakon hapšenja, optuženom je određen pritvor u kojem se i dalje nalazi i iz kojeg će biti upućen na izdržavanje zatvorske kazne. Za krivično delo za koje je optužen – pokušaj ubistva, zakonom je zaprećena kazna od pet do 15 godina zatvora.

(Espreso.co.rs/Večernje Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.