ČUME REAGOVAO NA HAPŠENJE NJEGOVOG SINA I BRATANCA! Nećete verovati šta je IZGOVORIO!
Ljubiša Buha Čume se tereti za razbojništvo, Foto: Dado Đilas

novi detalji o hapšenju u beogradu

ČUME REAGOVAO NA HAPŠENJE NJEGOVOG SINA I BRATANCA! Nećete verovati šta je IZGOVORIO!

Posle toga su otišli do svojih kola gde su oštećenom vratili 200 evra i rekli mu da ćuti i da incident ne prijavljuje policiji, a potom pobegli.

Objavljeno:

Po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu uhapšeni su Boško Buha (29), sin Ljubiše Buhe Čumeta (55), i sin njegovog brata Novaka, Nikola Buha (27) zbog sumnje da su izvršili razbojništvo u saizvršilaštvu, saznaje Alo od izvora bliskim istrazi.

Sumnja se da su oni juče u Surčinu došli do kuće A. S. (35), pozvali ga da izađe ispred, pa ga je jedan iznenada, nekim čvrstim predmetom udario u glavu, nakon čega su mu pomogli da se podigne sa zemlje, a onda mu iz torbice uzeli novac u iznosu od 500 evra

Posle toga su otišli do svojih kola gde su oštećenom vratili 200 evra i rekli mu da ćuti i da incident ne prijavljuje policiji, a potom pobegli.

Oštećenom su nestala i lična dokumenta

- Kada je policija došla, na telo oštećenom A.S. su bile vidljive povrede glave - kaže naš izvor. Osumnjičeni će sutra biti saslušani pred Tužilastvom.

Uhapšeni Čumetov sin i sinovac su negirali da su opljačkali Aleksandra S.

- Uhapšeni su otišli do A.S. da ga pitaju zašto špijunira i snima Čumetovu kuću u Surčinu. On non stop snima Čumetov objekat i njegovo kretanje, a u pitanju je narkoman koji nema ni 10 evra. Najpre je rekao da su mu oteli 300, a 100 mu ukrali. U pitanju je čista laž. On je opsovao Boška posle čega mu je on udario šamar. Čume je prijateljima rekao da nema potrebe da njegov sin i sinovac nekome kradu pare, kada svaki od njih vozi auto vredan po 100.000 evra. Osim toga Čumetov sin ima i firmu. Taj što je prijavio da je pokraden je veliki prijatelj Čumetove bivše žene, Ivane Tulović Buha. Čume još ne zna kome je prenosio i slao snimke jer je uplašen za svoju bezbednost od kad je išao da prijavi da su pokušali da ga ubiju - kaže izvor Alo iz pouzdanih izvora.

On navodi da je A.S. prekjuče kružio crvenim puntom oko Čumetovog poslovnog kompleksa "Kotobanja" u Surčinu.

- Čume je zabrinut da neko ne priprema njegovo ubistvo i ogorčen je što policija i tužilaštvo na to ne reaguju. Ima snimljeno kako noću obilazi Čumetovu kuću. Juče je A. S. zvao 20 ljudi u Surčinu da pita kada Čume stiže kući, a čak je zvao i samog Čumeta 5-6 puta da ga pita kada će doći. Čume je ogorčen što se policija i tužilaštvo ne bave pitanjima njegove bezbednosti, kada je javno izjavio da se priprema njegovo ubistvo, navodi izvor Alo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.