VISILA JE 2 SEKUNDE, A ONDA SE ČUO TUP UDARAC O BETON: Ispovest svedoka koji je gledao HOROR U NIŠU!
Očevidac cevojke koja je pada sa trećeg sprata, Foto: Printscreen Youtube / Vecernje novosti

unakazila čelo glave

VISILA JE 2 SEKUNDE, A ONDA SE ČUO TUP UDARAC O BETON: Ispovest svedoka koji je gledao HOROR U NIŠU!

Devojka (29) iz Niša teško je povređena pošto je oko 10.30h pala sa trećeg sprata zgrade u Knjaževačkoj ulici

Objavljeno:

Prema prvim informacijama, devojka je ostala zaključana u stanu, pošto su njena majka i brat otišli na groblje povodom Zadušnica, pa je pokušala da iz njega izađe tako što je od čaršafa napravila uže preko kojeg je pokušala da se spusti sa oko 10 metara visine.

Međutim, pala je na beton ispred zgrade i zdobila teške telesne povrede. Ona je sanitetom hitne pomoći prebačena u Urgentni centar u Nišu.

foto: Foto/Kurir

- Ekipa Hitne pomoći ukazala je pomoćdevojci staroj 29 godina koja je pala sa zgrade. Zadobila je politraume, višestruke povrede, i prebačena je u Urgentni - potvrđeno je "Blicu" u HP.

Jedan od očevidaca, N. I. koji je prvi pritekao povređenoj devojci u pomoć, rekao je da je kako visi sa simsa prozora, a nakon toga, posle oko dve sekunde, čuo se pad i tup udarac u beton.

- Rekao sam supruzi da zove Hitnu pomoć, a ja sam sišao odmah da vidim mogu li da pomognem. Ona je bila živa i imala je veliku povredu na čelu i zapomagala je "Boli me kuk, boli me sve". Hitna pomoć došla je posle pet minuta - kaže N. I.

Komšije kažu da je komšije ne poznaju ni nju ni njenu porodicu i da su se pre oko mesec dana doselili u zgradu gde žive kao podstanari.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.