ZAPALJEN DŽIP UDOVICE NENADA GRUJOVIĆA: Detalji užasa na Zvezdari
Crni Gruja, Foto: Facebook

PALJEVINA

ZAPALJEN DŽIP UDOVICE NENADA GRUJOVIĆA: Detalji užasa na Zvezdari

Nina G. bila je veoma uznemirena zbog požara. Nakon što su policajci obavili razgovor s njom, njoj je čak i pozlilo, pa je morala da interveniše Hitna pomoć

Objavljeno: 07:55h

Rendž rover koji je pre dve večeri izgoreo u požaru u Ulici Vojislava Ilića pripadao je supruzi Nenada Grujovića (41) zvanog Crni Gruja, osuđivanog pripadnika nekadašnjeg klana Dejana Stojanovića Keke koji je stradao kada je u paranoji skočio kroz prozor stana u Đušinoj ulici.

Policija istražuje da li je skupoceni džip Grujinoj udovici zapaljen kao opomena!

Požar je izbio oko četiri sata ujutru, a policiju i vatrogasce pozvala je sama vlasnica džipa.

Vozilo je bilo parkirano na trotoaru ispred zgrade. Vlasnica Nina G. (34) sa terase je videla da joj automobil gori i odmah obavestila nadležne. Vatrogasci su brzo stigli i ugasili vatru, nakon čega je policija započela uviđaj. Vatra je potpuno uništila ceo prednji deo i unutrašnjost vozila - kaže izvor iz policije za Srpski telegraf.

Nina G. bila je veoma uznemirena zbog požara. Nakon što su policajci obavili razgovor s njom, njoj je čak i pozlilo, pa je morala da interveniše Hitna pomoć.

- Po svemu sudeći, džip je namerno zapaljen, a dalja istraga treba da pokaže kako je planuo i ko je to uradio. Između ostalog, uzeti su snimci sigurnosnih kamera sa okolnih objekata u nadi da je neka od njih snimala napadače. S obzirom na to da je buknuo usred noći, dok je vlasnica spavala, pretpostavlja se da je neko ovim hteo da joj pošalje svojevrsnu poruku, odnosno opomenu - dodaje sagovornik.

Udovica Nenada Grujovića je policajcima rekla da ne zna kako je njen auto planuo i ko bi eventualno želeo da joj naudi, tako da zasad nije poznato da li ovaj incident eventualno ima bilo kakve veze s njenim pokojnim suprugom.

Ispituje se da li joj je neko pretio i ako jeste, zbog čega. Više detalja biće poznato nakon istrage, koja je u toku - kaže sagovornik.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.