DETALJI UŽASNE NESREĆE NA ADI: Evo kako su majka i TROJE DECE koje je vozač pokosio PORED GOMILOM LJUDI!
Foto: Sonja Spasić

udes u beogradu

DETALJI UŽASNE NESREĆE NA ADI: Evo kako su majka i TROJE DECE koje je vozač pokosio PORED GOMILOM LJUDI!

Povređeno je troje dece, ali se po svemu sudeći ne radi o težim ozledama-rekli su za "Blic" iz Hitne pomoći.

Objavljeno:

Na Adi Ciganliji, prekoputa OMV pumpe, nešto posle 15.30 sati došlo je do teške saobraćajne nezgode koju je, prema prvimm nezvaničnim informacijama izazvao vozač automobila marke "reno", a tom prilikom povređene su najmanje četiri osobe, od kojih troje dece!

Kako javlja reporter "Blica", automobil je pri velikoj brzini prošao kroz raskrsnicu i tom prilikom udario u drugi auto koji je skretao, a potom je naleteo ljude koji su se nalazili na pešačkom prelazu, odnosno pešačkom ostrvcetu.

- Povređeno je troje dece, ali se po svemu sudeći ne radi o težim ozledama. Povređena je i jedna ženska osoba i svi su prevezeni u Urgentni centar - rekli su za "Blic" iz Hitne pomoći.

Sve se dešavalo na jednoj od najprometnijih raskrsnica u ovom delu grada, kroz koju prolaze skoro svi oni koji se vraćaju sa Ade Ciganlije, posebno oni sa makiške strane. A takvih je po današnjem sunčanom danu bilo na desetine hiljada.

- Povređene su četiri osobe, majka i troje dece, koji su se prema našim saznanjima nalazila u jednom od automobila - rekli su za "Blic" iz MUP-a Srbije.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.