POLICIJA IM PRONAŠLA MARIHUANU, KOKAIN, AMFETAMIN, EKSTAZI I JOŠ NEŠTO: Pune ruke posla danas za MUP!
Ilustracija, Foto: mup

otkrivamo

POLICIJA IM PRONAŠLA MARIHUANU, KOKAIN, AMFETAMIN, EKSTAZI I JOŠ NEŠTO: Pune ruke posla danas za MUP!

Marihuana, kokain, amfetamin, ekstazi i ostale opojne droge zaplenjene danas od strane MUP-a

Objavljeno:

Beogradska policija uhapsila je u dve akcije šest osoba i zaplenila 2,7 kilograma marihuane, 85 grama kokaina, oko 450 grama amfetamina, 800 tableta ekstazija, 35 grama hašiša, 100 mililitara ulja kanabisa, manju količinu tableta MDMA i pištolj, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Policija je uhapsila N. F. (33) i N.F. (34) kod kojih su pretresom stana i podruma koji koriste u Obrenovcu pronadjeni droga i pištolj, a oni se terete za proizvodnju i prodaju droge i nedozvoljeno nošenje oružja.

U drugoj akciji uhapšeni su B.S. (23), Ž. S. (22), D. S. (20) i M. R. (24), a policija je u stanu koji je B.S. iznajmio u Borči za potrebe grupe koja je čuvala i pripremala drogu za prodaju, pronašla oko 200 grama marihuane, 10 grama kokaina, 300 grama amfetamina i 200 tableta ekstazija. Takodje, pregledom vozila u kome su se nalazili D. S. i M. R. pronadjeno je i 25 grama kokaina koji je bio sakriven u konstrukcijskoj šupljini vozila, kao i veću sumu novca u domaćoj i stranoj valuti, dodaje se u saopštenju.

Svim osumnjičenima je odredjeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivične prijave biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.