RADNICA TRAFIKE NAPADNUTA SATAROM! Razbojnik (19) SEJE STAH po Kikindi
Foto: Ilustracija, BETAPHOTO/MUP SRBIJE/DS, BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV

RAZbojništvo

RADNICA TRAFIKE NAPADNUTA SATAROM! Razbojnik (19) SEJE STAH po Kikindi

Policija u ovom gradu uhapsila je i dvojicu pljačkaša koji su tokom prošle o ove godine provalili u više vikendica na teritoriji Kikinde, iz njih odneli razni alat.

Objavljeno:

Kikindska policija uhapsila je S.P. (19) zbog postojanja osnova sumnje da je u sredu,12. februara, radnici u jednoj trafici zapretio satarom i tako otuđio novac iz kase. Osumnjičeni mladić teretu se za krivično delo razbojništvo i zbog toga mu je određeno zadržavanje do 48 sati. Kako je saopštila PU Kikinda, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Policija u ovom gradu uhapsila je i dvojicu pljačkaša koji su tokom prošle o ove godine provalili u više vikendica na teritoriji Kikinde, iz njih odneli razni alat. Kako je saopštila PU Kikinda, zbog sumnje da su počinili pet krivičnih dela teška krađa i jednu tešku krađu u pokušaju, uhapšeni su D.S. (35) i T.M. (26). I njima je određeno zadržavanje u policiji do 48 sati, a nakon istka tog roka će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

(Espreso.co.rs/Večernje Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.