OTAC DVOJE DECE POGINUO U UDESU KOD MAJDANPEKA! Jedna greška je bila KOBNA, udario JE PEŠAKA, odbacio ga 50 metara
Jedna greška je bila KOBNA, Foto: Dragan Kadić

HOROR!

OTAC DVOJE DECE POGINUO U UDESU KOD MAJDANPEKA! Jedna greška je bila KOBNA, udario JE PEŠAKA, odbacio ga 50 metara

Lekari su ga reanimirali i uspeli da ga, u tom trenutku, spasu.

Objavljeno:

Milan N. (33), iz majdanpečkog sela Rudna Glava, poginio je u četvrtakkada je na njega, dok je sa bratom od strica išao pešice u obližnje selo Bliznu, naleteo I.Z. (36) iz susednog mesta Crnajka.

Prema našim saznanjima I.Z.naleteoje na nesrećnog Milana, u trenutku dok je vozići auto marke ’’passat’’, nemačkih registarskih tablica, preticao kamion ispred sebe.

Milan N. otac dvoje dece, krenuo je iz Rudne Glave u Bliznu sa rođakom. U jednom trenutku, iz suprotnog pravca, naišao je ’’passat’’, koji je preticao kamion ispred sebe. Za volanom tog auta bio je I.Z. iz Crnajke, koji je svom silinom udario u nesrećnog čoveka i odbacio ga oko pedesetak metara dalje, u njivu kraj puta.

Rođak Milana N. je odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć, jer je nesrećni čovek još, uprkos teškim povredama, davao znake života. Ekipe organa reda i medicinskog osoblja su ubrzo stigle na lice mesta, a lekari su konstatovali da čovek iz Rudne Glave ima teške povrede unutrašnjih organa, opasne po život, zbog čega je doneta odluka da se hitno transportuje u Kliničko-bolnički centar u Beogradu.

Međutim, već kod Kučeva, Milan N. je prestao da daje znake života. Lekari su ga reanimirali i uspeli da ga, u tom trenutku, spasu. Ali, već nekoliko kilometara dalje, nedaleko od Požarevca, otac dvoje dece je ponovo pao u komu. Zbog toga je odmah prebačen u Zdravstveni centar u tom gradu, gde je, uprkos naporima lekara, ipak podlegao povredama.

Kako saznajemo, protiv I.Z. je podneta prijava zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, posle čega mu je određen pritvor do 48 sati. Njemu je uzeta i krv na analizu, kako bi se ustanovilo da li je u trenutku saobraćajne nesreće bio pod uticajem alkohola.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.