BOJANA (22) KOJI JE POGINUO ZVALI SU DOBROĆUDNI DIV: Sutra će ga SAHRANITI, od njega su se OPROSTILI TUŽNIM REČIMA
Bojan Perać je poginuo, Foto: Privatna arhiva

tuga

BOJANA (22) KOJI JE POGINUO ZVALI SU DOBROĆUDNI DIV: Sutra će ga SAHRANITI, od njega su se OPROSTILI TUŽNIM REČIMA

Biće sahranjen u 13h

Objavljeno:

U stravičnom sudaru dva autobusa i jednog automobila, koji se dogodio u Zemunu, poginuo je vozač autobusa Bojan Perać (31), a vinovnik nesreće Adam R. (22), je zadobio lakše povrede!

Prijatelji i kolege se opraštaju od nastradalog vozača potresnim statusima na društvenim mrežama, izjavama saučešća njegovoj porodici kao i izdavanjem umrlica u novinama.

foto: Facebook/Goran Vesic

Bojan Perać će biti sahranjen sutra na groblju u Batajnici, a opelo će početi u 12.30, dok je sahrana planirana za 13 časova.

Njeovi roditelji, kao i brat su se oprostili ovim rečima:

-Poslednji pozdrav našem voljenom čedu koje je sada na nekom drugom mestu, a zauvek ostaje sa nama.

foto: Privatna arhiva

Podsetimo, protiv Adama R. policija je podnela krivičnu prijavu za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja. Tvrdi se da je vozeći "pežo" bez vozačke dozvole izazvao sudar na uglu ulica Cara Dušana i Tršćanske u kojem je poginuo Bojan Perać, a povređene su još dve osobe.

foto: Facebook/Goran Vesic

Prema informacijama koje su se pojavile, Adam R. je prošao kroz crveno svetlo i udario u gradski autobus na liniji 45 kojim je upravljao vozač Radomir Ž.(52). Od siline udarca, autobus ga je zabacio te je potom udario u drugi autobus na liniji 15, za čijim volanom je bio nastradali Perać.

Bojan Perać je nastradao pošto je izašao iz pogona GSP "Zemun", u četiri sata ujutru. Ova nesreća se dogodila na 50 metara od kuće u kojoj je živeo sa majkom Marom i bratom Borisom.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.