SRBI PRIVEDENI JER SU KRIJUMČARILI MIGRANTE: Policija je u njihovim kolima zatekla UŽASNU SCENU!
Ilustracija, Foto: Uprava carine

MAĐARI PRIVELI SRBE

SRBI PRIVEDENI JER SU KRIJUMČARILI MIGRANTE: Policija je u njihovim kolima zatekla UŽASNU SCENU!

Madjarska policija je danas u odvojenim akcijama privela dva državljanina Srbije koji su u automobilima krijumčarili migrante prema Austriji

Objavljeno:

Madjarska policija je danas u odvojenim akcijama privela dva državljanina Srbije koji su u automobilima krijumčarili migrante prema Austriji. Kako je prenela Radio-televizija Srbije (RTS) u prvom slučaju je zaustavljeno vozilo srpskih registarskih tablica na autpoutu M-1 za Austriju u kome je pored vozača srpskog državljanina bilo osam migranata koji su rekli da su iz Sirije.

Drugo vozilo takodje sa srpskim registarskim tablicama sa srpskim vozačem, zaustavljeno je danas, popodne na istom autoputu prema Austriji bilo je osim vozača iz Srbije šest osoba bez dokumenata za validan boravak u Madjarskoj koji su policajcima rekli da dolaze iz Sirije. U oba slučaja srpski državljani su privedeni i protiv njih je pokrenut krivični postupak zbog krijumčarenja ljudi. Ilegalne migrante je u oba slučaja madjarska policija sprovela u azilantski centar kod madjarsko-srpske granice.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.