STRAVIČNE SCENE, VOZILA SU BILA PREPOLOVLJENA! Radnici Čistoće će zauvek pamtiti SLIKE UDESA IZ ZEMUNA
Foto: Facebook/Goran Vesic

JOŠ SU U ŠOKU

STRAVIČNE SCENE, VOZILA SU BILA PREPOLOVLJENA! Radnici Čistoće će zauvek pamtiti SLIKE UDESA IZ ZEMUNA

Radnik "Čistoće" objašnjava da kada je stigao na lice mesta sa kolegama, Hitna pomoć je već prevezla povređene do bolnice.

Objavljeno:

U strašnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u 4.10 sati na raskrsnici Ulice cara Dušana i Tršćanske u Zemunu, poginuo je vozač autobusa GSP-a na liniji 15, a troje ljudi je povređeno. U sudaru je učestvovao još jedno vozilo gradskog prevoza i putnički automobil marke "pežo" koji je i izazvao nesreću. Rednici JKP "Gradska čistoća" koji su došli neposredno posle nesreće kažu da su zatekli strašan prizor.

- Ovde smo od pola šest - šest jutros. Čim smo došli na posao odmah su nam rekli da idemo u Zemun. Kad smo stigli, prizor je bio strašan. Svuda, po celoj raskrsnici je bilo stakla, krhotina i krvi. Vozač autobusa, koji je poginuo, bio je sav isečen od stakla - rekao je za "Blic" radnik "Gradske čistoće".

Saobraćajna nesreća se dogodila kada je vozač putničkog automobila, pretpostavlja se, neprimerenom brzinom prošao kroz raskrsnicu i udario u jedan autobus gradskog prevoza koji je udario u drugi autobus koji je saobraćao na liniji 45.

- Kako smo mi čuli, vozač "pežoa" koji je izazvao saobraćajku, posle nesreće je pokušao da pobegne sa lica mesta, ali nije daleko dogurao jer je i on bio povređen, pa ga je policija brzo stigla - dodaje radnik "Čistoće".

Prema prvim informacijama, povređen je i vozač drugog autobusa kao i dvoje putnika. Hitna pomoć je odmah reagovala i povređene ljude prebacila u najbližu zdravstvenu ustanovu - KBC "Zemun".

- Primili smo jutros dva pacijenta. Rečeno nam je da je jedan vozač autobusa preminuo na licu mesta - kažu za "Blic" iz KBC Zemun.

Radnik "Čistoće" objašnjava da kada je stigao na lice mesta sa kolegama, Hitna pomoć je već prevezla povređene do bolnice.

- Kažu da je jedna žena, koja je bila putnica u autobusu izašla sva krvava i u stanju šoka - priča on vidno potresen.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.