OVO JE BOJAN (31) KOJI JE JUTROS POGINUO U ZEMUNU: Tek je počeo smenu, seo u bus, UBIO GA JE BAHATI VOZAČ (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

TUGA DO NEBA

OVO JE BOJAN (31) KOJI JE JUTROS POGINUO U ZEMUNU: Tek je počeo smenu, seo u bus, UBIO GA JE BAHATI VOZAČ (FOTO)

Kolege vozači se opraštaju od mladog Bojana, navodeći da je velika tuga to što se dogodilo.

Objavljeno:

U stravičnom sudaru dva autobusa i jednog automobila, koji se dogodio oko 4 sata u Zemunu, poginuo je vozač autobusa Bojan Perać (31), objavljeno je na Fejsbuk stranici to Vozači tramvaja i ostalo GSP osoblje.

foto: facebook

Na osnovu prvih informacija sa lica mesta, sve ukazuje na to da je saobraćajnu nezgodu u kojoj su učestvovali autobus GSP, autobus privatnog prevoznika i automobil, izazvao "bahati" vozač automobila i da vozači autobusa nisu krivi, navodi se u saopštenju.

Bojan je inače po zanimanju bio pekar, a od 2018. godine je radio kao vozač autobusa.

Sekretar za javni prevoz je u ime grada izjavio saučešće povodom saobraćajne nezgode na raskrsnici ulica Cara Dušana i Tršćanske.

"Ništa ne može da vrati mladog čoveka koji je izgubio život i to predstavlja nenadoknadiv gubitak za porodicu. Duboko saosećamo s porodicom poginulog vozača i sa GSP 'Beograd', navedeno je u saopštenju iz Sekretarijata za javni prevoz.

Ističe se i da GSP "Beograd" ima podršku Grada Beograda u unapređenju uslova i bezbednosti u radu, posebno vozača.

Dodaje se da će Grad nastaviti obnovu voznog parka GSP-a, kako bi građani imali sve bolji i kvalitetniji prevoz, a vozači bolje i bezbednije uslove rada, s obzirom da nova vozila podrazumevaju veću pouzdanost i sigurnost u svakom pogledu.

Sekretarijat za javni prevoz izrazio je nadu da će se povređeni putnici u jutrošnjoj saobraćajnoj nezgodi brzo oporaviti.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.