OTKRIVENA STRAŠNA ISTINA: Vozač GSP-a stradao jer se u njega zakucao BEGUNAC?
Vozač GSP-a stradao jer se u njega zakucao BEGUNAC?, Foto: Facebook Printscreen/Goran Vesić

STRAVIČNO!

OTKRIVENA STRAŠNA ISTINA: Vozač GSP-a stradao jer se u njega zakucao BEGUNAC?

Autobus GSP-a je išao prazan iz garaže u Zemunu da se uključi na liniju 15

Objavljeno:

Saobraćajna nesreća u Zemunu, koja se dogodila jutros u 4:10 sati na raskrsnici ulica Cara Dušana i Tršćanske u Zemunu, odnela je jedan život. Vozač autobusa (31) Gradskog saobraćajnog preduzeća na liniji 15 preminuo je na licu mesta. Fotogafije sa lica mesta pokazuju koliko je udes bio težak. Automobil, koji je učestvovao u nesreći, potpuno je uništen, kao i dva autobusa. Jedna osoba je poginula, a tri su povređene.

Do nesreće je došlo kada se iz Tršćanske ulice pojavilo putničko vozilo koje je vozeći neprilagođenom brzinom udarilo u autobus privatnog prevoznika. On je potom udario u gradski autobus. Vozač automobila je, prema prvim informacijama, bežao od policije.

Troje ljudi je povređeno i to vozač privatnog autobusa, jedna putnica iz privatnog autobusa i vozač automobila koji je izazvao udes. Svi su zdravstveno zbrinuti.

Autobus GSP-a je išao prazan iz garaže u Zemunu da se uključi na liniju 15, a autobus privatnog prevoznika je radio na liniji 45.

Na vozilima koja su učestvovala u nezgodi pričinjena je velika materijalna šteta.

GSP "Beograd" izrazilo je najdublje saučešće porodici nastradalog vozača, koji nije svojom krivicom izgubio život i želi brz oporavak povređenima.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.