Nisam ubica! Nisam bolesnik! Odlazak na Jecin grob život mi je pretvorio u pakao!

zapamtiće taj dan

Nisam ubica! Nisam bolesnik! Odlazak na Jecin grob život mi je pretvorio u pakao!

Pomen ubijenoj Jeleni Marjanović pretvorio se u filmsku priču. Za nekog drama, za nekog triler, a za Nikolu Miokovića - horor. Ovo je njegova priča o privođenju na groblju, ali i odnosu s pevačicom
Objavljeno: 12:53h
Taj dan ostaće u sećanju mnogima. Jelenina
tvrdi da je njen prijatelj iako ga niko od njih ne poznaje. Evo ko je misteriozni mladić koji je posetio grob ubijene Jelene Marjanović! (FOTO)
Printscreen/Youtube
Zbog toga će verovatno upravo on, Nikola Marioković (31), najbolje zapamtiti taj 11. maj. Kako kaže, odlazak na grob ubijenoj drugarici njegov život je pretvorio u pakao.
- Nisam ubica! Nisam bolesnik! Nikakve loše namere nisam imao!
Ko je mladić koji je priveden na groblju? Njegova poruka Jeleninoj majci po odlasku zaledila je sve - Moja rođena sestra i Jeca su se družile na početku Jecine karijere. Jecu nisam video od kada se udala 2010. godine, ali me je pomagala veoma često. Po sestri mi je slala garderobu, najčešće Zoranovu koju više ne nosi. Bila je dobar čovek pre pomena zvao njenu majku na fiksni kako bi se raspitao za pomen. Na njen grob je često dolazio.
Zorana Jevtić
netačno je da je nesrećno bio zaljubljen u Jelenu. Uhapšeni je bio i ranije na Jeleninom grobu: Donosio ikone, cigare i kafu! - Nisam je posmatrao na taj način. Gledao sam je kao sestru.
Bile su dobre osobe. Zato mi je, nakon sestrine smrti, teško palo kada sam čuo da je Jelena ubijena. Nije se plašio jer je znao da je nedužan. Ipak, to privođenje napravilo mu je veliki problem.
Aleksandar Jovanović Cile
- Bio sam zaposlen u jednom trgovinskom lancu. Kad su me policijaci pustili iz MUP-a, ubrzo mi je javljen da sam dobio otkaz.
Živim s majkom, koja je takođe bolesna kao Jecina. To je još jedan od razloga što sam osećao toliku povezanost s njom! majka Do sada sam majku i mene, s malom platom, nekako prehranjivao. Sad ne znam šta ću da radim. Nikola je na kraju razgovora, s knedlom u grlu, govorio o ubistvu drugarice
Printscreen/ Facebook/ Jelena Krsmanović
- Jelena me je podsećala na pokojnu sestru. Portal Espreso ovim putem i javno apeluje na poslodavce da Nikolu, koji je uhapšen greškom, ponovo vrate na posao jer mu je posao neophodan. Takođe, ukoliko neko želi da zaposli ovog mladića može se javiti portalu Espreso.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.