DRAGANU JE SPASIO DEČKO NJENE ĆERKE: Dok ju je muž klao nožem u srce, ČUO JE JEZIVE KRIKE I DOTRČAO!
Dragana S. foto, Foto: Printscreen

JEZIVO!

DRAGANU JE SPASIO DEČKO NJENE ĆERKE: Dok ju je muž klao nožem u srce, ČUO JE JEZIVE KRIKE I DOTRČAO!

Zoran S . iz sela Kladova uhapšen je juče ujutru nakon što je pokušao da ubije svoju suprugu Draganu

Objavljeno:

Zoran S . (44) iz sela Novi Sip kod Kladova uhapšen je juče ujutru nakon što je pokušao da ubije suprugu Draganu S. (41) naočigled njihove ćerke (12).

Stravičan pokušaj ubistva dogodio se juče oko dva sata ujutru u porodičnom domu ovo dvoje supružnika.

Kako saznajemo, drama u kući se odigrala naočigled njihove mlađe ćerke. Nesrećna devojčica sve vreme je prisustvovala svađi svojih roditelja, koja je vrlo brzo eskalirala u pokušaj jezivog ubistva.

Naime, kako kaže izvor upoznat sa istragom, osumnjičeni Zoran u jednom trenutku posegnuo je za nožem, a onda je njime nasrnuo na suprugu.

- On je pomahnitalo počeo da je ubada po telu. Tada joj je zadao tri uboda od kojih su dva u predelu grudnog koša i jedan u pregledu nadlaktice - kaže naš sagovornik.

Pored ovih uboda, dok je pokušavala da se odbrani, nesrećna žena zadobila je brojne posekotine po telu.

- U drugoj sobi bila je njihova starija ćerka koja je spavala. Sa njom je bio i njen momak. Vriska i dreka su ih probudili, nakon čega su odmah pritrčali da vide šta se događa. Tamo su zatekli jeziv prizor. Zoran je nasrnuo nožem na svoju suprugu i ubadao je, a ona je pokušavala da se odbrani od njega. Dok se branila, šakom je uhvatila nož, te je zadobila tešku povredu - kaže izvor "Blica" upoznat sa istragom.

Uprkos povredama koje je zadobila, Dragana S. je uspela da se spase i pobegne od razjarenog supruga.

- On je svojoj ženi zadao tri uboda nožem od kojih je jedan za dva centimetra promašio srce. Međutim, jaka želja za životom ovoj ženi pomogla je i ona je uspela da smogne snage i pored teških povreda pobegne od muža. Zorana je onako pomahnitalog zaustavio momak njegove starije ćerke, koji ga je nekako obuzdao - kaže naš sagovornik.

Nakon ove jezive drame osumnjičeni za pokušaj ubistva supruge shvatio je šta je uradio, te je sam otišao u policijsku stanicu.

- On je policajcima rekao da treba da ga uhapse zbog onog što je učinio. Patrola je odmah izašla na lice mesta, a povređena Dragana hitno je prevezena u Opštu bolnicu u Kladovu - objašnjava naš izvor.

Uprkos ubodima i posekotinama, Dragana S. nije životno ugrožena.

- Pacijentkinja je primljena oko tri sata posle ponoći. Odmah je operisana i u stabilnom je stanju - kazao je dr Borislav Petrović, hirurg i direktor Opšte bolnice u Kladovu, dodajući da je operacija trajala dva sata.

Osumnjičenom Zoranu S. određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati.

On će danas, uz krivičnu prijavu za pokušaj ubistva, biti sproveden na saslušanje u Više tužilaštvo u Negotinu.

Nasilje u porodici jedan je od najvećih problema u srpskom društvu. U prethodnih 10 godina u porodičnom nasilju ubijeno je čak 320 žena, a samo prošle godine njih 28.

Zbog sve učestalijeg nasilja u porodici, u Srbiji je 2017. godine počeo da se primenjuje Zakon o sprečavanju nasilja u porodici kojim je predviđeno da ukoliko postoji opasnost od femicida i nasilnici budu udaljeni od kuća, ali i da im se izrekne zabrana prilaska.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.