DRAGAN JE POMENUO JEDNO IME NA FEJSBUKU I NESTAO BEZ TRAGA: Porodica očajna, velika misterija trese Srbiju!
Foto: Printscreen

traži se

DRAGAN JE POMENUO JEDNO IME NA FEJSBUKU I NESTAO BEZ TRAGA: Porodica očajna, velika misterija trese Srbiju!

Traže ga policija, porodica i prijatelji

Objavljeno:

Policija, porodica i prijatelji već dve nedelje tragaju za dvadesettrogodišnjim Draganom Rankovićem iz Gornjih Grbica, kome se od 28. januara gubi svaki trag. U kragujevačkoj Policijskoj upravi potvrdili su da se za Draganom i dalje intenzivno traga.

Podsetimo, Dragan Ranković je nestao u utorak, 28. januara, nakon što je objavio oproštajnu poruku na svom Fejsbuk profilu, a poslednji put je viđen tog dana oko 15 časova u Gornjim Grbicama.

U potresnom status na Fejsbuku Dragan je napisao da mu je žao što se od prijatelja oprašta na takav način, a sve zato jer mora da reši probleme koji su nastali zbog izvesnog D, koga je nazvao "velikim prijateljem", dodavši tome ironičan ton, jer je upotrebio navodnike.

foto: printscreen

Policijskoj upravi Kragujevac je prijavljen njegov nestanak u utorak, 28. januara, oko 18 časova i od tada se za njim traga. Iz kragujevačke policije poručili su za InfoKG da se utvrđuju sve okolnosti, kao i da su preduzete sve mere i radnje u cilju njegovog pronalaženja. Pored policije, Dragana traže porodica i prijatelji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.