SERGEJ TRIFUNOVIĆ OPET IMAO SAOBRAĆAJKU: Audijem se zakucao u fiat na auto-putu!
Sergej Trifunović izazvao je udes prošle noći na novosadskom auto-putu, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

NOVI UDES

SERGEJ TRIFUNOVIĆ OPET IMAO SAOBRAĆAJKU: Audijem se zakucao u fiat na auto-putu!

Pre samo 20 dana se vozilom je udario u gradski autobus na Novom Beogradu

Objavljeno: 10:04h

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izazvao je udes prošle noći na novosadskom auto-putu, saznaje Kurir.

Naime, kako saznajemo, on se, krećući se u smeru ka Novom Sadu svojim automobilom marke "audi Q2" zakucao u "fiat", koji je išao ispred njega.

Na lice mesta su došli lekari Hitne pomoći, a vozač "fijata" je prevezen u zemunsku bolnicu na dijagnostiku i dalje lečenje.

Ovo, inače, nije prvi put da Trifunović pravi saobraćajne prekršaje. Pre samo 20 dana svojim vozilom zakucao se u gradski autobus na Novom Beogradu, a potom je pobegao s lica mesta.

Podsetimo, Trifunović je u prethodnih deset godina napravio desetine saobraćajnih prekršaja, od kojih su mnogi bili ozbiljno ugrožavanje bezbednosti i njega i drugih. On je čak šest puta kažnjavan zbog vožnje u alkoholisanom stanju, sedam puta je zatečen u prekoračenju brzine u naselju i tri puta na putu van naselja. Jedanput je prekoračio brzinu za više od 80 kilometara na sat. Nekoliko puta ga je policija uhvatila da je prošao kroz crveno, kao i da je preticao preko pune linije.

Više puta je kažnjavan i zbog vožnje s nevažećom vozačkom dozvolom, zbog upravljanja vozilom kojem je isteklo važenje registracije, a dva puta je vozio bez vozačke dozvole odgovarajuće kategorije. Saobraćajci su ga četiri puta zaticali da telefonira za vreme vožnje, pet puta nije bio vezan pojasom i tri puta je vozio motor bez kacige.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.