PRETI IM 12 GODINA ZBOG UBISTVA! Mladići koji su nasmrt pretukli Stefana jer je BRANIO BRATA uskoro na robiji?
Ubijeni Stefan Filić, Foto: Facebook

JEZIV ZLOČIN

PRETI IM 12 GODINA ZBOG UBISTVA! Mladići koji su nasmrt pretukli Stefana jer je BRANIO BRATA uskoro na robiji?

Mladić je sahranjen na lokalnom groblju u Starom Selu uz prisustvo velikog broja članova porodice, prijatelja i poznanika

Objavljeno:

Nikola B. (21) i Mitar P (21), mladići uhapšeni nakon prebijanja Stefana Filića (19) ispred diskoteke u Velikoj Plani, nalaze u pritvoru i zasad su osumnjičeni za nanošenje teških telesnih povreda sa smrtnim ishodom. Za to krivično delo zakon predviđa kaznu od tri do 12 godina zatvora!

Protiv petorice njihovih drugova, od kojih su četvorica maloletnici, u redovnom postupku podnete su krivične prijave zbog učestvovanja u tuči.

Po pristizanju rezultata sa obdukcije, Više javno tužilaštvo u Smederevu će ponovo saslušati osumnjičene i svedoke. U tužilaštvo u Smederevu još nije stigao rezultat obdukcije, pa su njih dvojica zasad osumnjičeni za nanošenje teških povreda kvalifikovanih smrću.

Tužilaštvo je takođe preuzelo i snimak video nadzora obližnjeg kluba u kome su pre batinjanja bili Nikola B. i Mitar P, ali i Stefan Filić sa mlađim bratom.

Obojica osumnjičenih, kako je "Blic" već pisao, već su poznati kao nasilnici. Nikola B. je pre dve godine bio osumjičen za nanošenje teških telesnih povreda, ali je ta krivična prijava odbačena. Protiv njega još traje postupak zbog nasilničkog ponašanja krajem 2018. godine.

Svojevremeno je i profesorku engleskog jezika gađao klupom, zbog čega su njegovi roditelji novčano kažnjeni, dok je profesoru fizičkog vaspitanja loptom razbio nos.

I Mitar P, iako je tek napunio 20 godina, ima dosije. Protiv njega je nedavno podneta krivična prijava zbog posedovanja narkotika, a kao maloletnik je kažnjen društveno korisnim radom.

Podsetimo, do tuče je došlo ispred diskoteke "Brodolom" u Velikoj Plani, gde su se dve grupe mladića srele. Najpre je napadnut Stefanov mlađi brat, a napadači su se ustremili na Stefana kada mu je stao u odbranu. Udarali su ga dok nije pao na zemlju i onesvestio se, a zatim su nastavili da ga šutiraju i mladić je od zadobijenih povreda preminuo...

Mladić je sahranjen na lokalnom groblju u Starom Selu uz prisustvo velikog broja članova porodice, prijatelja i poznanika.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.