SRPSKI KOLJAČ IZ ŠPANIJE PUŠTEN IZ ZATVORA, PA U SRBIJI PRETUKAO KONOBARICU: Završio je tamo gde mu je mesto
Smešten u bolnicu ,,Laza Lazarević'', Foto: Printscreen

HOROR

SRPSKI KOLJAČ IZ ŠPANIJE PUŠTEN IZ ZATVORA, PA U SRBIJI PRETUKAO KONOBARICU: Završio je tamo gde mu je mesto

Bora M. je u Španiji osuđen na 8 meseci zatvora uslovno sa rokom provere na dve godine.

Objavljeno:

Beograđanin Bora M. (50), poznatiji kao koljač iz Španije, koji je prošlog avgusta u letovalištu Kosta del Sol na terasi vezao svog druga i klao na naočigled prolaznika, pušten je iz španskog pritvora. On se trenutno nalazi u Klinici za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" u Beogradu, nakon što je napravio nekoliko ozbiljnih incidenata po povratku u Srbiju.

Bora M. je u Španiji osuđen na 8 meseci zatvora uslovno sa rokom provere na dve godine. Prema našim saznanjima, on je iz Španije u Srbiju došao 13. januara, a u Kliniku "Laza Lazarević" smešten je deset dana kasnije.

Naš izvor, dobro upućen u ovaj slučaj, kaže da je on, kada se vratio u Beograd, umesto da se smiri, nastavio bahato i agresivno da se ponaša. Takvo njegovo ponašanje pogotovo su osetili gosti i osoblje jednog kafića na Vračaru i restorana na Senjaku, gde je, između ostalog, pravio incidente od dolaska iz Španije do smeštanja u bolnicu

- U jednom kafiću na Vračaru išamarao je konobaricu, a samo zato što mu je najljubaznije rekla da zatvori vrata za sobom. Devojka je nakon toga dala otkaz. Dva dana kasnije, tačnije, u četvrtak 23. januara bahato se ponašao u jednom poznatom restoranu na Senjaku. Išao je od gosta do gosta i terao ih da kažu "tekton". Gde god da se pojavio, otkako je došao iz Španije, pravio je probleme, a takav je bio i ranije - priča naš izvor.

On navodi da je posle ova dva najnovija incidenta Bora M., koji je labilna osoba i dugogodišnji duševni bolesnik, uhapšen a zatim smešten u "Lazu Lazarević".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.