BOJANA JE SAMOHRANA MAJKA KOJU JE PREGAZIO FORD: Njen brat prošao pored mesta nesreće, nije znao DA JE MRTVA
Foto: Facebook

TUGA!

BOJANA JE SAMOHRANA MAJKA KOJU JE PREGAZIO FORD: Njen brat prošao pored mesta nesreće, nije znao DA JE MRTVA

Ona je u utorak sahranjena

Objavljeno:

Darko J. (32) uhapšen je juče zbog sumnje da je 30. januara oko 17.50 u Ulici 1. maj u Velikoj Moštanici kod Beograda "ford fokusom" udario Bojanu Stanković (34) i pobegao. Žena, koja je bila samohrana majka, preminula je dan kasnije u bolnici.

Darko J. uhapšen je u Maloj Ivanči pošto je tamo pronađen automobil kojim je, kako se sumnja, usmrtio Bojanu Stanković.

- Policija je na osnovu video-snimaka otkrila koji auto je pregazio ženu. Pronađeni "ford" imao je vidljiva oštećenja, za koja se pretpostavlja da su nastala prilikom udarca - rekao je izvor i dodao da je policija ubrzo po pronalasku vozila uhapsila i osumnjičenog.

Pretpostavlja se da je Stankovićeva udarena velikom brzinom.

- Na nekim snimcima se može primetiti da je vozio čak i 160 na sat. Žena je udarena kada je izašla iz minibusa i pokušala da pređe ulicu - rekao je sagovornik.

Kako saznajemo od porodice nastradale žene, ona je u utorak sahranjena, a iza nje su ostali neutešna majka, ćerkica (13), brat i sestre.

- Tog dana se vraćala s posla. Radila je u fast fudu u Žarkovu. Brat je čak i prošao tuda ne znajući da je baš ona pregažena - priča Katarina, Bojanina sestra, i dodaje da je ona bila samohrana majka.

- Zbog njene ćerke moramo da budemo jaki, ali ne znam kako. Majku joj niko ne može zameniti - priča sestra. Katarina kaže da su joj rekli da je Bojana posle nesreće bila svesna, ali da nije mogla da govori.

- Kružile su razne priče, a među njima i da su se svi razbežali nakon nesreće, te da je tek kasnije čovek prišao i pokušao da joj pomogne. Ona je od udarca bila sva slomljena, a umrla je od unutrašnjeg krvarenja. Tom vozaču ne mogu da oprostim - kaže ona.

Katarina Stanković, sestra nastradale Bojane, objašnjava da je ona imala mnogo prijatelja, a koliko ih je zaista, videla je na sahrani.

- Bojana je bila vedra osoba, uvek nasmejana i spremna da pomogne. Na poslu je bila autoritet. Nema osobe koja je nije volela - kaže uplakana sestra.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.