DA LI JE NA POMOLU NOVI MALČANSKI BERBERIN? Milenko je silovao devojčicu (14), SADA JE PUŠTEN IZ ZATVORA!
Milenko Čukavac, Foto: Printscreen Facebook

jezivo

DA LI JE NA POMOLU NOVI MALČANSKI BERBERIN? Milenko je silovao devojčicu (14), SADA JE PUŠTEN IZ ZATVORA!

Čukavac je agresivnost ispoljavao i u zatvoru

Objavljeno:

Milenko Čukavac (64) iz Požege koji je 2006. godine silovao maloletnu osobu ponovo je na slobodi, pošto je 14 godina izdržavao kaznu zatvora. Njegovo ime, „Alo!“ je saznao od bivšeg robijaša G. B. iz Smedereva koji je bio u istom zatvoru kao i Čukavac.

- Ležao je u Zabeli u četvrtom paviljonu, radi se o muškarcu starijem od 60 godina. Poznat je i po tome što je napadao decu po vozovima. Na televiziji je davno bila emisija o njemu, kao rekonstrukcija događaja, jer su se deca koja idu vozom u školu žalila da ih napada - saznaje „Alo!“ od G.B. iz Smedereva koji robijao u istom paviljonu sa silovateljem Milenkom Čukavcem.

Osnivač fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić izjavio je danas da je vrlo moguće da će muškarac, koji je 2006. godine osuđen za silovanje maloletne osobe i koji je nakon 14 godina pušten na slobodu, kao i većina takvih prestupnika, ponovo učiniti isto delo.

- M. Č. je 2006. osuđen za silovanje maloletnog lica. Danas je posle 14 godina kazne na slobodi. Hoće li se ponoviti malčanski berberin? Ili Murgaški iz Novog Sada? Hoćemo li imati još jednu žrtvu? Siguran sam i znam da će ovaj čovek učiniti isto. Čuvajte decu iz okoline Užica i Požege, jer se on kreće na toj teritoriji, ne puštajte ih same - napisao je Jurić danas na svom Fejbuk profilu.

Bivši robijaš G. B. koji je proveo dugo vremena u četvrtom paviljonu u Zabeli sa opasnim silovateljem iz Požege, kaže za „Alo!“da je Čukavac ispoljavao agresivno ponašanje i da je važio za veoma opasnu osobu u zatvoru.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.