UBIO SAM DOBRILU! Starac je ovo izgovorio kad je ubio ŽENU SEKIROM, svi su mislili da se ŠALI
Foto: Filip Plavčić

HOROR

UBIO SAM DOBRILU! Starac je ovo izgovorio kad je ubio ŽENU SEKIROM, svi su mislili da se ŠALI

Mihajlov rođak kaže da je on Dobrili plaćao što ga je čuvala i radila po kući.

Objavljeno:

"Ubio sam Dobrilu", rekao je Mihajlo kada je došao kod nas da bi telefonom pozvao svog drugara Caneta. Mislio sam da se šali, jer je bio miran čovek. "Šta ti je to trebalo", pitao sam ga, a on je samo slegao ramenima - priča za "Novosti" Živorad Obradović, komšija Mihajla Ilića (86) iz Miloševa kod Jagodine, koji je u utorak oko 22 sata u svojoj porodičnoj kući usmrtio nevenčanu suprugu Dobrilu (74) iz Donjeg Račnika.

Živorad dodaje da je potom otišao u mesnu kancelariju, gde je saznao da su policiji prijavili ubistvo. Meštani za "Novosti" kažu da je Mihajlo Dobrilu najpre udario sekirom, a zatim ju je izbo nožem, jer mu je, kako je navodno rekao policiji, "pukao film".

- Grehota je što je to uradio, jer su sve imali, a Dobrila je bila fina žena. Ona je devet godina živela kod njega. Mihajlo je napravio ugovor sa njom o doživotnom izdržavanju, ali je u poslednje vreme hteo da ga raskine. Žalio se da mu je otimala celu penziju, koja je bila pozamašna, jer je imao i srpsku i inostranu. Pitao me je da svedočim da ga maltretiraju, ali sam mu ja rekla da ne mogu, jer ništa nisam videla. Znam da je bio dijabetičar i da ga je Dobrila dobro negovala - kaže Slavica Janković, prva Ilićeva komšinica.

Mihajlov rođak kaže da je on Dobrili plaćao što ga je čuvala i radila po kući.

- Mihajlo je primao penziju koju je ostvario u "Železnicama Srbije" gde je radio kao manevrista, a inostranu penziju je stekao u Francuskoj i Austriji. Primao je i inostranu penziju pokojne supruge Ivanke, a za telesno oštećenje, zbog problema s kičmom, dobijao je 350 evra. Znam da je hteo da raskine ugovor o doživotnom izdržavanju. U ponedeljak je išao kod sestre, koja živi u Jagodini, i rekao joj da će da ubije i Dobrilu i njenog sina - tvrdi Mihajlov rođak.

Kako "Novosti" saznaju u jagodinskoj policiji, Mihajlo nikada nije podneo prijavu protiv Dobrile, niti protiv njenog sina Gorana.

Pokušao da se ubije

Nezvanično, Mihajlo je posle ubistva Dobrile pokušao da izvrši samoubistvo nožem, ali je zadobio samo lakše povrede. Posle ukazane lekarske pomoći pušten je iz bolnice, a policija mu je odredila zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini uhapsili su Mihajla Ilića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.