SAŠA KOSTIĆ JE MRTAV! Nestao je pre 3 meseca, PORODICA JE DOBILA NAJTEŽE MOGUĆE VESTI, niko ne zna ŠTA SE DESILO
Saša Kostić, Foto: Printscreen/facebook

Tužno

SAŠA KOSTIĆ JE MRTAV! Nestao je pre 3 meseca, PORODICA JE DOBILA NAJTEŽE MOGUĆE VESTI, niko ne zna ŠTA SE DESILO

Juče je, posle tri meseca potrage, u Dunavu kod Pančevačkog mosta pronađeno telo Saše Kostića. Identifikovali su ga po dokumentima, čeka se potvrda DNK analize.

Objavljeno:

Beživotno telo Saše Kostića (33) iz Beograda pronađeno je juče posle tri meseca potrage u Dunavu kod Pančevačkog mosta, potvrdila je za naš portal njegova majka Svetlana.

- Juče su nam javili tužnu vest. Prvo su me zvali četiri, pet puta, da pitaju koje cigare puši, šta je imao na sebi, koji telefon... Ja sam im rekla sve što sam znala. Onda su kontaktirali mlađeg sina da potvrdi moje reči. Rekli su nam da dođemo u policijsku stanicu iako sam ih ja molila da mi odmah kažu o čemu se radi - rekla je za "Blic" Svetlana Kostić.

Kako kaže, uzrok smrti njenog sina još nije poznat jer je telo tek poslato na obdukciju.

- Identifikovali su ga po dokumentima, pošto je telo bilo neprepoznatljivo. Poslato je na obdukciju, uzeli su mu krv i zub, a onda su došli da od mene i muža da uzmu bris da uporede DNK - tužnim glasom objašnjava majka posle tri meseca neizvesnosti.

Podsetimo, Saša Kostić (33) koji je pre dva meseca nestao nakon što je završio smenu u mesari na Dušanovcu. Sve je bilo uobičajeno tog dana, izašao je s posla, a onda - nestao bez traga. Iza sebe je ostavio dvoje maloletne dece, a kobnog dana trebalo je da krene u Čačak gde su ćerke živele sa majkom, budući da su on i supruga već neko vreme razvedeni.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.