STEFANA SU PRETUKLI NASMRT ISPRED KAFIĆA! Ovo je mladić koji je tragično izgubio život u Velikoj Plani!
Tragično nastradali Stefan F, FOTO, Foto: desktop

hronika

STEFANA SU PRETUKLI NASMRT ISPRED KAFIĆA! Ovo je mladić koji je tragično izgubio život u Velikoj Plani!

Tinejdžer koji je pretučen u Velikoj Plani u noći između subote i nedelje , tragično je preminuo

Objavljeno: 10:09h

Stefan F. (18) iz Velike Plane preminuo je od posledica povreda zadobijenih u tuči dve grupe mladića u centru Velike Plane, potvrđeno je u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.

Tinejdžer je zajedno sa svojim bratom i dvojicom drugova u subotu uveče izašao u grad. Po povratku kući, oko četiri sata izjutra, na ulici su se mimoišli sa dvojicom mladića koji su se takođe vraćali iz noćnog izlaska. Neko iz Stefanove grupe se malo glasnije nasmejao, što su mladići sa kojima su se susreli na ulici doživeli kao provokaciju. Stefan im je prišao da smiri situaciju, ali su oni fizički nasrnuli na njega i počeli da ga šutiraju.

Sa teškim telesnim povredama on je odmah upućen na Urgentni centar u Beogradu, gde je danas preminuo, potvrdjeno je od strane zamenika višeg javnog tužioca u Smederevu Milorada Kuzmanovića.

Osnovni javni tužilac u Velikoj Plani Slavica Ivković potvrdila je da su posle tuče, u nedelju uhapšena dvojica mladića osumnjičena za ovaj napad.

Identitet uhapšenih nije poznat, kao ni detalji obračuna koji je usledio posle noćnog izlaska. Policija se nije oglašavala.

Bonus video:

(Esoreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.