CRNOGORSKI POLICAJAC POKUŠAO JE DA UBIJE STEFANA: Oglasio se sud, ŠTA MISLITE O OVOME ŠTO SU REKLI?
Žižić se tereti da je u julu prošle godine, u vreme kada nije bio na dužnosti, u diskoteci "Vin" u Tivtu pucao na državljanina Srbije, Foto: Sonja Spasić

užas!

CRNOGORSKI POLICAJAC POKUŠAO JE DA UBIJE STEFANA: Oglasio se sud, ŠTA MISLITE O OVOME ŠTO SU REKLI?

Žižić se tereti da je u julu prošle godine, u vreme kada nije bio na dužnosti, u diskoteci "Vin" u Tivtu pucao na državljanina Srbije

Objavljeno:

Viši sud u Podgorici potvrdio je optužnicu Višeg državnog tužilaštva protiv policajca Danijela Žižića koji je okrivljen da je pokušao da ubije Novosađanina Stefana Abrlića (30).

Žižić se tereti da je u julu prošle godine, u vreme kada nije bio na dužnosti, u diskoteci "Vin" u Tivtu pucao na državljanina Srbije. Prema navodima optužnice, pucnjavi je prethodio verbalni konflikt, a potom i tuča više osoba.

Naime, Novosađanin je nakon konflikta napustio klub, a onda se vratio sa metalnim čekićem u ruci, kojim je udario Žižića u glavu.

Žižić je onda, u trenutku kada je Novosađanin napuštao klub, izvadio pištolj i pucao u njega, pogodivši ga u glavu. Policajac je nakon pucnjave pobegao.

Podsetimo krvavom obračunu dvojice momaka iz Srbije i obezbeđenja kluba "Vin" prethodila je svađa u samom klubu, koju su započele devojke.

- Ranjeni Abrlić i njegov prijatelj iz Srbije J. M. (29) iz Vrbasa bili su u diskoteci s nekim devojkama. U jednom trenutku njihove drugarice su se posvađale sa drugom grupom devojaka. Prvo su počele da se koškaju i vređaju, a onda i da se čupaju. Bile su pripite - navodno su ispričali očevici tamošnjim medijima.

Kako su rekli, situacija je postala i više nego napeta.

- Abrlić i J. M. su priskočili u pomoć svojim prijateljicama. Tada se u sukob umešalo i obezbeđenje kluba i izbacilo momke iz Srbije. Njima je to teško palo i na izlazu su obezbeđenju uputili pretnje: "Videćete vi ko smo mi! Vratićemo se, vi ste miševi!" - prepričava izvor i dodaje da su se izbačeni momci nedugo potom zaista vratili u klub.

- Bilo je oko dva sata iza ponoći. Bili su naoružani velikim čekićem i šipkama. Odmah su se ustremili na momke iz obezbeđenja. Nastao je opšti metež i tuča, posle čega su Srbi uspeli da opet uđu u diskoteku - kaže izvor crnogorskih medija i dodaje da su polupali inventar.

- Bacali su stolice, rušili čaše, šutirali stolove. Ma haos su napravili! Stakla je bilo do kolena. Gosti kluba su se razbežali, devojke su vrištale... Obezbeđenje je opet reagovalo. Uleteli su unutra. Dečko iz obezbeđenja B. V. (30) iz Tivta zadobio je udarav čekićem u glavu. Posle toga se čuo pucanj i Abrlić je pao ranjen - kaže izvor.

(Espreso.co.rs/CDM)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.