NESREĆA NA NOVOM BEOGRADU: Autobus iz ČISTA MIRA uleteo u AUTOBUSKO STAJALIŠTE, sve je ODLETELO u VAZDUH!
Nakon udarca, ograda stanice se iskrivila, Foto: Printscreen

ludilo mozga

NESREĆA NA NOVOM BEOGRADU: Autobus iz ČISTA MIRA uleteo u AUTOBUSKO STAJALIŠTE, sve je ODLETELO u VAZDUH!

Bila sam u autobusu 95 i gledala šta se dešava na stanici

Objavljeno: 21:21h

"Vozač je delovao ošamućeno kada je izašao iz auta. Zagledao je prednji deo vozila kojim se zakucao u stanicu blizu koje je bilo mnogo ljudi. Ne mogu da zamislim šta bi se dogodilo da je na samoj stanici u tom momentu neko stajao", ovako za "Blic" priča očevidac strahovitog udesa u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu.

Naime, juče je u Fejsbuk grupi "Vozači tramvaja (i ostalo GSP osoblje)" objavljena fotografija automobila koji se "parkirao" na stajalištu. Od siline udarca, šipke na stanici su polomljene, a registarska oznaka je odletela sa vozila.

foto: Printscreen

Prema rečima autora fotografije, do saobraćajne nezgode je došlo kada je kamion udario u automobil, te je ovaj završio na stajalištu. Pukom srećom je izbegnuta tragedija jer u tom momentu na samom stajalištu nije bilo nikoga, već su stajali sa strane.

- Bila sam u autobusu 95 i gledala šta se dešava na stanici. Nakon udarca, ograda stanice se iskrivila, probijena je kompletna "kućica" stajališta i izvitoperena klupa za sedenje - ispričala je sugrađanka za "Blic".

Kako je dodala, verovatno je da šteta još nije sanirana budući da je kompletna stanica uništena.

Iz Hitne pomoći, međutim, rekli su nam da nisu imali poziv za intervenciju na ovoj lokaciji, tako da se veruje da nije bilo povređenih.

Čak 529 stradalih tokom prošle godine

U godini iza nas zabeležen je veliki broj udesa u kojima su, kako govore statistike, najviše ginuli mladi. Na srpskim putevima je stradalo ukupno 529 ljudi, a više hiljada njih je povređeno.

Samo tokom leta 2019. godine poginulo je najmanje 120 ljudi u saobraćajnim nesrećama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.