STEFAN JE UBIO ĐORĐA SEKIROM! Leš nesrećnog momka NAŠLI SU U RUPI SA VODOM MESEC DANA KASNIJE
Đorđe Jovanović i Stefan Stanojević, Foto: Facebook

STRAŠNO!

STEFAN JE UBIO ĐORĐA SEKIROM! Leš nesrećnog momka NAŠLI SU U RUPI SA VODOM MESEC DANA KASNIJE

Stefan Stanojević (25) iz Štrpca uhapšen je u sredu zbog sumnje da je ubio Đorđa Jovanovića (23) iz Titela

Objavljeno:

Đorđe Jovanović koji je ubijen krajem decembra i čije je telo pronađeno tek ove nedelje u Novom Sadu, ostavio je iza sebe nevenčanu suprugu u petom mesecu trudnoće.

Stefan Stanojević (25) iz Štrpca uhapšen je u sredu zbog sumnje da je ubio Đorđa Jovanovića (23) iz Titela, a potom njegovo telo bacio u rupu sa vodom i smećem na uglu Bulevara vojvode Stepe i Bulevara Evrope u Novom Sadu.

Uhapšena je i Jovana Jovanović (29) iz Novog Sada zbog sumnje da je prisustvovala ubistvu Jovanovića, koji je inače njen bivši dečko, a nije ga prijavila. Ona se tereti za neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca.

Ona i Stanojević su zadržani do 48 sati, a sudija za prethodni postupak odredio im je pritvor. Ubijeni Jovanović u četvrtak je sahranjen, a kako nezvanično kažu iz policije motiv ubistvu je ljubomora. Osumnjičeni za ubistvo je sadašnji momak, a ubijeni nekadašnji dečko Jovane Jovanović i, prema nezvaničnim informacijama, mladići su se posvađali oko nje.

Kako saznajemo Živana V. (23) iz Vilova nevenčana je supruga ubijenog Jovanovića i trenutno je u petom mesecu trudnoće. Njih dvoje su bili u ljubavnoj vezi poslednje dve godine i živeli su kod njegove majke u Titelu, ali je Đorđe ubrzo otišao od kuće i retko se vraćao. Živana se tada vratila kod svojih roditelja u Vilovo.

Ona kaže da ua Jovanu Jovanović, devojku zbog koje je došlo do svađe i ubistva, kaže da nikada nije čula.

- Volela sam ga kao i on mene. Trudiću se da odgojim našeg sina da bude dobar i vredan čovek. Poslednji put smo se videli 17. decembra kada sa bratom došao u Vilovo. Tada smo razgovarali da treba da prestane da odlazi i dolazi i da je vreme da se skućimo. Tu Jovanu nije nikada pominjao – kaže nerećna devojka.

Meštani kažu da je Jovanović iz problematične porodice, i da je, kada je napustio Živanu, Đorđe ponovo uplovio u vezu sa Jovanom.

Đorđe je nestao u decembru, ali je njegov nestanak policiji prijavio njegov deda tek 27. januara kada su posumnjali da mu se nešto dogodilo jer se dugo ne vraća kući.

Ubijen u novogodišnjoj noći?

Sumnja se da je Stefan Stanojević 31. decembra sekirom usmrtio Đorđa Jovanovića na brutalan način. Stanojević je mladića usmrtio sa tri udarca sekirom po glavi. Nakon toga je njegovo telo hteo da zapali benzinom, ali se predomislio i bacio ga je u rupu sa vodom i smećem i zatrpao ciglama.

Telo nesrećnog mladića bilo je u rupi sa vodom više od mesec dana što je otežalo identifikaciju. Međutim, policija je uspela da identifikuje žrtvu, a potom i pronađe osumnjičenog za ovo krivično delo.

- Okidač za ubistvo kako je rekao osumnjičeni je bila ljubomora. Navodno je ubijeni hteo da se pomiri sa svojom bivšom devojkom. Svo troje su kobne noći bili zajedno u jednoj baraci u čijoj blizini se nalazi rupa sa vodom gde je pronađen ubijeni Jovanović. Kako su se našli zajedno na tom mestu još nije jasno, ali ga je Stanojević ubio sekirom i nakon toga bacio njegovo telo. Devojka je sve vreme bila sa njim i nije ga prijavila - kaže izvor blizak istrazi za "Blic".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.