VIĐAO SE SA JOVANOM, A ONA BILA U VEZI I SA STEFANOM! Ovaj LJUBAVNI TROUGAO je za Đorđa bio KOBAN!
Policija / Ilustracija, Foto: Sonja Spasić, Profimedia, Ilustracija

HOROR

VIĐAO SE SA JOVANOM, A ONA BILA U VEZI I SA STEFANOM! Ovaj LJUBAVNI TROUGAO je za Đorđa bio KOBAN!

Da li je uzrok teškog ubistva u novosadskom Novom naselju ljubomora ili su tom tragičnom činu prethodili nekakvi neraščišćeni računi između osumnjičenog i žrtve, biće utvrđeno istragom koju sprovode nadležni organi...

Objavljeno:

Đorđe Jovanović (23), iz Vilova, koji je udarcima sekirom ubijen poslednjeg dana prošle godine, a čije je telo pronađeno tek 27. januara, sahranjen je u Titelu. Zbog sumnje da ga je, kod napuštene barake na Bulevaru vojvode Stepe u Novom Sadu, ubio, uhapšen je Stefan S. (25), iz Štrpca, a iza rešetaka se našla i Novosađanka Jovana J. (29), zbog neprijavljivanja krivičnog dela kojem je, kako se sumnja, prisustvovala. Oboma je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

Da li je uzrok teškog ubistva u novosadskom Novom naselju ljubomora ili su tom tragičnom činu prethodili nekakvi neraščišćeni računi između osumnjičenog i žrtve, biće utvrđeno istragom koju sprovode nadležni organi. U familiji žrtve se pročulo da se Đorđe u Novom Sadu ponovo viđa sa Jovanom, sa kojom se zabavljao pre nekoliko godina, ali i da ona ima novog momka Stefana S. Njegov nestanak, međutim, prijavljen je skoro mesec dana nakon što je poslednji put viđen, jer i nije mnogo vremena provodio sa porodicom.

- Đorđe je jedno vreme stanovao ovde, u Vilovu, kod dede i babe, i često je odlazio od kuće, za poslom. Tako je i nedavno otišao u Novi Sad. Tamo se bavio prikupljanjem plastičnih boca, od toga je živeo - kaže, za "Novosti", Marija Radak, njegova sestra od tetke.

Ona dodaje i da su se roditelji zabrinuli zato što se Đorđe dugo nije javio, pa su na kraju odlučili da prijave policiji njegov nestanak.

Telo nesrećnog mladića, zatrpano u nekoj rupi, našli su njegovi otac, stric i deda, koji su krenuli u potragu na lokaciji na kojoj je, kako su pretpostavljali, radio i gde se viđao sa Jovanom. O tome su obavestili policiju, koja je brzo rešila slučaj i privela prvo Stefana, a zatim i Jovanu.

- Čuli smo da je ona bila u isto vreme u vezi sa obojicom i da su se sve troje našli te večeri u blizini mesta gde je ubijen - rekla nam je u petak Jovanovićeva sestra žrtve.- Đorđe se zabavljao i sa jednom meštankom Vilova, sa kojom je čekao bebu, ali onda se, ipak, nedavno vratio u Novi Sad.

Motiv bila ljubomora?

Prema izvorima iz istrage, najverovatniji razlog svirepog ubistva bila je ljubomora. Nezvanično nam je rečeno da je Stefan, posle svađe, Đorđa udario nekoliko puta sekirom po glavi, a zatim ga ubacio u rupu sa smećem i zatrpao ciglama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.