MOMCIMA IZ MIRIJEVA UPALA JE POLICIJA: Našli su im drogu, ALI I ZELENI ZAMOTULJAK! Ovo ih ŠALJE IZA REŠETAKA (FOTO)
Našli su im drogu, Foto: MUP Srbije

AKCIJA POLICIJE

MOMCIMA IZ MIRIJEVA UPALA JE POLICIJA: Našli su im drogu, ALI I ZELENI ZAMOTULJAK! Ovo ih ŠALJE IZA REŠETAKA (FOTO)

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su D.M. (2001), Z.R. (2001), L.O. (2000) i U.A. (1997) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u naselju Mirijevo, zatekla L.O. i Z.R. u trenutku kada su pokušali da nekoliko kesica sa oko 60 grama heroina sakriju. Nedaleko odatle pronađen je U.A. koji se sumnjiči da je njih dvojicu dovezao na tu lokaciju.

foto: MUP Srbije

Takođe, prilikom legitimisanja, policija je prethodno kod D.M. našla kesicu sa oko pet grama heroina.

Policija je u nastavku akcije na jednoj livadi pronašla kesu koja je bila zakopana u zemlji sa oko 200 grama materije za koju se sumnja da je heroin i koju su tu ostavili osumnjičeni Z.R., L.O. i U.A.

Daljim radom, policijski službenici su na terenu, na teritoriji opštine Palilula, pronašli pištolj za koji se sumnja da ga je tu sakrio Z.R. protiv kog će biti podneta krivična prijava i za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

foto: MUP Srbije

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.