STANIKU JE PRE GODINU DANA UBIO BABIĆEV VOZAČ! Njena porodica je ogorčena: NIKO NAM NIJE DOŠAO, PA NI ON!
Stanika Gligorijević, FOTO, Foto: Kurir/Privatna Arhiva

gde je snimak?

STANIKU JE PRE GODINU DANA UBIO BABIĆEV VOZAČ! Njena porodica je ogorčena: NIKO NAM NIJE DOŠAO, PA NI ON!

Pre tačno godinu dana u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na naplatnoj rampi kod Doljevaca tragično je poginula Stanika Gligorijević u lančanom sudaru

Objavljeno:

Pre tačno godinu dana u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na naplatnoj rampi kod Doljevaca je tragično poginula Stanika Gligorijević u lančanom sudaru, izazvanom od strane vozača Zorana Babića, dok je sa porodicom išla na sahranu.

Iako je Stanika stradala pre godinu dana, njena porodica i dalje je u neverici zbog tragedije koja ih je zadesila. Kako saznajemo, nakon tragedije obećana im je pomoć.

Ipak, do danas, godinu dana nakon tragedije oni ništa od pomenutih sredstava nisu dobil., osim traktora koji im je bio neophodan kako bi nastavili da se bave poljoprivredom, što im je glavni izvor finansijskih sredstava.

- Ništa nismo dobili od para koje su nam obećane! Čak je i Stanikina sestra koja je u trenutku udesa bila u kolima uzela osiguranje od Aleksandrove i Milutinove babe, umesto da im pomogne - tvrdi za Espreso Velimir Gligorijević, suprug stradale Stanike.

On se i dalje pita ono što je u medijima pominjano kao najveća misterija ovog slučaja.

- Ako Zoran Babić nije bio za volanom tog dana, zašto neće da objave snimak? - pita se suprug pokojne Stanike, sa kojom ima dvojicu sinova, Aleksandra i Milutina.

Velimir je takođe ogorčen jer, kako kaže, od dana kad se tragedija desila, niko nije došao da ih poseti, pa čak ni na dan godišnjice.

Podsetimo, Stanika je 31. januara prošle godine krenula na stričevu sahranu u selu Mrtvenica kod Vladičinog Hana, a pored toga, sahranili su i nju. Sa njom u automobilu bili su njeni sestra Mira i zet Srđan. Stali su na naplatnoj rampi da plate putarinu. Dok su plaćali, samo su u jednom trenutku u retrovizoru videli kako im se velikom brzinom približava automobil, koji ih je sledećeg trenutka udario - kaže zet i dodaje da je Stanika na mestu ostala mrtva, dok je njena sestra ostala sa teškim povredama i završila na aparatima za održavanje života. Zet Srđan je takođe bio povređen, ali lakše.

Do stravičnog sudara došlo je kada su se na samoj rampi sudarila tri vozila - "pasat" , "Opel astra" u kojem se bile Stanika i njena sestra MIra i "škoda superb" koja je u vlasništvu Zorana Babića.

foto: Vladimir Šporčić

U medijima se spekulisalo da je za volanom bio upravo Babić, ali je prema rezultatima svih istraga, ta krivica pala na njegovog vozača.

Stanika se nalazila na zadnjem sedištu "opela" i od zadobijenih povreda je preminula na licu mesta.

Suđenje vozaču Zorana Babića, optuženom da je izazvao saobraćajnu nesreću na naplatnoj rampi Doljevac, u kojoj je poginula Stanika Gligorijević, počelo je u novembru prošle godine.

Sudski proces treba da utvrdi šta se tačno dogodilo u najkontroverznijoj saobraćajnoj nesreći u 2019. godini. Po optužnici, službenu škodu, u kojoj je bio Babić, vozio je Dejan Stanojević i zakucao je u vozila na naplatnoj rampi.

Drugo ročište je zakazano za 12. februar , kada će se nastaviti postupak o ovom slučaju.

(Espreso.co.rs / M.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.