Dao bi hranu i 200 dinara, a onda seks: Ispovest DEČAKA koji su posećivali STILISTU OSUMNJIČENOG ZA PEDOFILIJU!
Novosadski stilista i di-džej Srđan Šveljo (52), koji je nedavno uhapšen zbog sumnje da je seksualno zlostavljao maloletnik, Foto: Printscreen/Youtube

užas

Dao bi hranu i 200 dinara, a onda seks: Ispovest DEČAKA koji su posećivali STILISTU OSUMNJIČENOG ZA PEDOFILIJU!

Švelja je navodno za žrtve uglavnom birao siromašne tinejdžere, a neretko je među njima bilo i dece koja su koristila usluge Svratišta, a za s*ks im je davao siću od svega nekoliko stotina dinara

Objavljeno: 16:14h

Novosadski stilista i di-džej Srđan Šveljo (52), koji je nedavno uhapšen zbog sumnje da je seksualno zlostavljao maloletnike, osim što je imao odnose sa tinejdžerima, sumnja se da im je neretko davao i drogu.

Kako se saznaje, Švelja je za žrtve uglavnom birao siromašne tinejdžere, a neretko je među njima bilo i dece koja su koristila usluge Svratišta, a za s*ks im je davao siću od svega nekoliko stotina dinara.

- Srđana sam upoznao 2016. preko jednog dečka koji je odlazio kod njega u stan da ga fotografiše i koji je imao s*ks s njim. I ja sam tada imao s*ks s njim, nakon čega me je slikao skroz nagog dok sam se tuširao. Dodirivao me je po intimnim delovima, a nakon toga sam često išao kod Srđana i imao s*ksualne odnose s njim. Davao mi je hranu i novac, po 200, 300 dinara, pošto nisam imao za cigarete - ispričala je prva žrtva ovog stiliste, koja je tada imala svega 16 godina.

Kako je naveo, njega je Šveljo prilikom svakog viđanja fotografisao i potom te slike, bez njegovog pristanka, postavljao na društvene mreže.

foto: YoutubePrintscreen/ZenskaTV

- Ja sam se bunio, ali mi je Srđan govorio da će fotografije sačuvati samo u kompjuteru. On mi je često kod njega puštao porniće i dodirivao me po polnom organu, a tada je uzimao i neku tečnost, koju je stavljao u nos. Osim mene, kod Srđana je dolazilo još mladića koje poznajem. Inače, u vreme kad sam odlazio od njega, ja sam koristio usluge Svratišta, gde sam se kupao i jeo i gde su mi davali hranu - rekao je mladić.

Jedna od žrtvi koja je prijavila stilistu ispričala je i da je Šveljo njegovom bratu stalno pričao kako će ga učiniti popularnim.

- Napravio mu je profil na Instagramu i govorio mu da će biti poznat, da će snimati spotove i slično. Ja sam Srđanu rekao da ne postavlja moje slike na Instagram i Fejsbuk jer me je sramota od roditelja, ali ih on do danas nije obrisao. Jedino nije postavio one na kojima sam go - ispričao je tinejdžer.

I druga žrtva stiliste ispričala je da mu je Šveljo davao novac za s*ksualne odnose.

- Srđan mi je dva puta dao po 400 dinara kad sam bio kod njega. Fotografisao me je u gaćama, nakon čega je pustio pornić i dodirivao me po intimnim delovima. Rekao mi je da će mi dati novac ako budem imao s*ks s njim. Tada mi je napravio kapućino, nakon čega mi se zavrtelo u glavi, a potom mi je dao da pomirišem crnu bočicu sa nekom tečnošću, koja je imala miris benzina - ispričala je druga žrtva.

Podsetimo, Srđan Šveljo, poznati novosadski stilista i di-džej, uhapšen u utorak uveče u svom stanu u Novom Sadu. Prilikom pretresa, u njegovom stanu pronađene su eksplicitne fotografije maloletnika, a Šveljo saslušan u tužilaštvu.

Na meti Švelja našao se još jedan, tada 16-godišnji, mladić koji je ispričao da ga Šveljo namamio tako što mu je rekao da hoće da ga slika za reklamu za donji veš popularnog brenda Kelvin Klajn.

- Mom bratu i meni je dao gaće i rekao da se presvučemo. Pokazivao nam je kako da se namestimo i povlačio nas za gaće nadole kako bi nam bolje stajale za reklamu. Jednom prilikom nam je dao neku tamnu bočicu sa slikom Supermena i rekao da je to Spajk i da ga ušmrčemo jer je bolje od cigareta i smiruje. Nakon što smo ušmrkali, počelo je srce ubrzano da mi kuca. Nikad nisam imao s*ks sa Srđanom, samo me je jednom pipao po telu - rekao je mladić.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.