POLICIJA JE SASLUŠALA ŠVELJU: Ono što je rekao pred njima LEDI KRV U ŽILAMA!
Srđan Šveljo, Foto: YoutubePrintscreen/ZenskaTV

strašno

POLICIJA JE SASLUŠALA ŠVELJU: Ono što je rekao pred njima LEDI KRV U ŽILAMA!

Hapšenje Srđana Švelja usledilo je nakon što je Igor Jurić, osnivač Fondacije “Tijana Jurić” govorio o “javnim tajnama o pedofilima” u našoj zemlji

Objavljeno: 16:17h

Stilista i di-džej Srđan Šveljo negirao je danas na saslušanju da je u svom studiju u Novom Sadu pravio fotografije golih maloletnih dečaka i mladića, saznaje "Blic".

Šveljo je, takođe, odbacio optužbe da je sa dečacima i mladićima koji su dolazili u njegov studio na fotografisanje imao intimne odnose.

Da podsetimo, pripadnici novosadske policije lišili su Švelja slobode u utorak, 28. januara u večernjim satima. On je osumnjičen da je u prostorije koje je iznajmljivao za potrebe foto-studija dovodio dečake, pripremao ih za fotografisanje, a potom seksualno uznemiravao. Lišen je slobode nakon što su se policiji javile žrtve maloletnici koje je, kako se sumnja, Šveljo zlostavljao.

- Dečaci su policiji ispričali kako su kod Švelja dolazili kao modeli. On je njih skidao, oblačio, a potom i fotografisao - kaže izvor “Blica” upoznat sa istragom.

Hapšenje Srđana Švelja usledilo je nakon što je Igor Jurić, osnivač Fondacije “Tijana Jurić” govorio o “javnim tajnama o pedofilima” u našoj zemlji. On je za "Blic" naveo da ima saznanja o uticajnim ljudima iz više gradova koji zlostavljaju decu ima odavno. Jurić je poručio da je svesno sve izjavio jer, između ostalog, želi da ti ljudi znaju da on i njegov tim znaju za to.

Javnosti je poverio da u našoj zemlji, u više gradova, prema Jurićevim saznanjima “nekoliko uticajnih ljudi, koji su pedofili, prave zabave sa decom koja imaju 12 do 15 godina i to je javna tajna”.

- Saznanja imamo odavno. U javnost sam izašao jer sam siguran da se to i dalje dešava, a ja sam nemoćan. Što se tiče dokaza, ono što je kod nas ne može da se uništi. Ali, postoji drugi problem, a to su svedoci koji moraju svedočiti o tome i oni su ti koji moraju podneti krivične prijave - kazao je ranije osnivač Fondacije “Tijana Jurić” Igor Jurić.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.