OD DRAGANA (23) I DALJE NEMA NI TRAGA NI GLASA: Misterija nestanka momka čiji je status UZNEMIRIO SVE
Ilustracija, Foto: Facebook/printscreen

DRAMA NADOMAK KRAGUJEVCA

OD DRAGANA (23) I DALJE NEMA NI TRAGA NI GLASA: Misterija nestanka momka čiji je status UZNEMIRIO SVE

Potraga za Draganom Rankovićem (23) iz Gornjih Grbica, kome se od utorka gubi svaki trag i čiji je nestanak prijavljen kragujevačkoj Policijskoj upravi, i dalje traje

Objavljeno:

- Želeo bih da se zahvalim svom "velikom prijatelju" što me je doveo dotle da ja moram na ovakav način da rešim probleme koji su nastali zbog njega - piše na Fejsbuku.

Potraga za Draganom Rankovićem (23) iz Gornjih Grbica, kome se od utorka gubi svaki trag i čiji je nestanak prijavljen kragujevačkoj Policijskoj upravi, i dalje traje, kako je potvrđeno za InfoKG.

Javnost je uznemirio status mladića na Facebook profilu kojim se na čudan način oprostio od prijatelja. On je njega naveo kao razlog zašto je "odlučio da na određeni način reši probleme".

- Dragi moji prijatelji, žao mi je što se opraštamo na ovaj način. Želeo bih da se zahvalim svom "velikom prijatelju" što me je doveo dotle da ja moram na ovakav način da rešim probleme koji su nastali zbog njega. Poz veliki od Batketa - piše na Fejsbuku.

Iz PU Kragujevac juče je portalu InfoKG potvrđeno da je prijavljen nestanak dvadesettrogodišnjaka u utorak oko 18 sati i da se od tada za njim traga, te da su preduzete sve mere i radnje u cilju njegovog pronalaženja.

Policija je u kontaktu sa roditeljima.

Društvenim mrežama se širi apel da se građani jave ako imaju bilo kakvu informaciju o njemu na broj 061/165-25-59 ili policiji.

Draganov prijatelj za Telegraf.rs rekao je juče da je Dragan u danu nestanka izgledao dobro.

- Ne znamo odakle taj njegov status na Fejsbuku. Koliko mi znamo, nije imao nikakve probleme, niti je on sam bio problematičan. Svi koji su ga tog dana videli, kažu da je izgledao dobro. Ne mogu da pretpostavim zašto je otišao. Ceo dan smo ga tražili po selu i mestima gde smo slutili da je mogao da ode, ali i mi sami malo toga znamo - rekao je prijatelj nestalog mladića.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / InfoKG)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.