Majka ubijene pevačice: Da znam ko je ubica mog deteta, ne bih čekala da mu neko presudi

prva ispovest

Majka ubijene pevačice: Da znam ko je ubica mog deteta, ne bih čekala da mu neko presudi

U crnini, na pragu svoje kuće, napominje da više nema šta da izgubi
Objavljeno: 10.05.2016. 09:36h
Majka zverski ubijene pevačice Jelene Krsmanović ćutala je 40 dana. Sada, dok sprema ćerki pomen, dušu je otvorila za list "Blic".

I ranije su mu žene bile meta! Osumnjičeni za Jelenino ubistvo već robijao zbog silovanja?Teško govori. Malo-malo pa joj se oči napune suzama. U crnini, na pragu svoje kuće, napominje da više nema šta da izgubi. Kako kaže, posebno je bole izmišljotine koje čita o navodnoj svađi sa Jeleninim mužem Zoranom.- Idem kod njega svaki dan da vidim moju Janu. Ni njemu, jadnom čoveku, nije lako. Znam koliko mu je teško. Ostao je sam sa detetom, jer mu je neko ubio ženu. Jana pita stalno za mamu, a on mora da smišlja šta će joj i kako reći. U svom bolu mora da ostane jak zbog nje - priča Zorica Krsmanović.

Aleksandar Vučić tvrdi: Policija zna ko je ubio Jelenu!

Nebojša Mandić


Jana je, dodaje ona, sada mnogo vezana za oca i ne želi da se odvaja od njega. 
- Dete se plaši da ne izgubi tatu. Stalno je pored njega. Zbog toga je ne dovodim kod mene. Ne želim da je odvajam od oca.

Jelena i Jana su joj, nastavlja drhtavim glasom sve na svetu.

- Moje dete, moje sve, ubijeno je... Neki monstrum ju je ubio. Ostala mi je samo Jana i zbog nje moram da budem jaka. Ne znam ko je čovek koji je ubio moje dete. Pitam se kome je tako nešto moglo da padne na pamet.

- Da znam ko je ubica mog deteta, ne bih čekala da mu neko presudi. A kada nađu tog monstruma, pričaću vam sve o mojoj Jeci, o njenom životu...

(Espreso.rs / Blic)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media