OVO JE STILISTA UHAPŠEN ZBOG SUMNJE NA PEDOFILIJU REKAO O CECI I KARLEUŠI: Pažljivo pročitajte!
Srđan Šveljo,Ceca i Karleuša, Foto: Damir Dervišagić/Printscreen youtube/Printscreen

umetnik ili nasilnik ?

OVO JE STILISTA UHAPŠEN ZBOG SUMNJE NA PEDOFILIJU REKAO O CECI I KARLEUŠI: Pažljivo pročitajte!

Srđan Šveljo, multitalentovani momak koji je istovremeno i urednik svog online lifestyle magazina "UrbanLook", DJ i muzički urednik novosadskog ,,IN radija" komentarisao je naše poznate ličnosti

Objavljeno: 16:18h

Srđan Šveljo uhapšen je sinoć zbog sumnje da je prethodnih meseci zlostavljao maloletnike koji su dolazili kod njega kao modeli.

Šveljo je inače momak koji je istovremeno i urednik svog online lifestyle magazina "UrbanLook", DJ i muzički urednik novosadskog ,,IN radija" komentarisao je ranije naše poznate ličnosti, od kojih su Vesna Vukelić Vendi , Jelena Karleuša,Seka Aleksić, Boško Jakovljević i drugi, a ono što je izjavio prenosimo u celosti.

- Vesna Vukelić Vendi - Nekako mi je lepa u poslednje vreme. Mislim da treba jednostavnije da se oblači, bez mnogo detalja na sebi i biće vrlo seksi!

- Jelena Karleuša - Ona je posebna priča. Pravi je superstar i to pokazuje svojom modom. Ona je jedina koj asme i koja treba da nosi takve stvari , sve ostale su pomalo smešne u poređenju sa njom.

- Seka Aleksić - Nikada nisam razumeo toliko traženje i lutanje od stila do stila. Morala bi pod hitno nešto da menja!

- Lea Kiš - Nemam komentar, svega previše !

- Ceca - Ne postoji neka kombinacija u kojoj je bila obučena a da nas je ostavila bez daha, iako je na svim listama među super obučenima. Negde postoji velika i ozbiljna greška u njenom stilu i odabiru. Mislim da zvezda njenog renomea ne sme sebi da dopusti jeftino izdanje u skupim krpicama.

- Boško Jakovljević - Boško je jedan od najbolje obučenih momaka ovde kod nas, i ta njegova sportska elegancija, uopšte njegov stil, mislim da bi trebalo da su pravi primer našim muškarcima.

-Marijana Mateus - Kod nje ja nikada nisam video stil. Isto savet da ne nosi svoje modele.

- Verica Rakočević - Uvek elegantna i moderna! Prava dama!

Podsećamo, stilista i di-džej iz Novog Sada Srđan Šveljo uhapšen je sinoć zbog sumnje da je prethodnih meseci zlostavljao maloletnike koji su dolazili kod njega kao modeli, saznaje "Blic".

Maloletnici, uzrasta od 12 do 14 godina, prijavili su policiji da ih je Šveljo najpre skidao, a potom oblačio za fotografisanje i na kraju zlostavljao.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.