NESTALA ADRIANA (18) SE JAVILA? Njenom ocu je stigao poziv SA NEPOZNATOG BROJA (FOTO)
Nestala devojčica-Adriana Kopcok, Foto: Printscreen/nestalisrbija.rs

Nestala?!

NESTALA ADRIANA (18) SE JAVILA? Njenom ocu je stigao poziv SA NEPOZNATOG BROJA (FOTO)

Nakon što je policiji prijavio da je Adriana Kopcok nestala 19. januara, njen otac je razgovarao sa ćerkom koja ga je zvala sa skrivenog broja. Ćerka mu je rekla da se udala u Rumi, ali otac u to ne veruje. Policija istražuje slučaj.

Objavljeno:

Adriana Kopcok (18) nestala je u Silbaš 19. januara nakon što je svojoj porodici rekla da ide u centar grada u šetnju, objavljeno je na sajtu "Nestali Srbija".

Kako se navodi, devojčica je 19. januara oko 20 časova viđena u centru sela Silbaš kako ulazu u beli automobil. U trenutku nestanka na sebi je imala crnu dugačku jaknu sa krznom, teksas helanke i roze patike. Visoka je 1.60, teška 85 kilograma, plave kose i plavih očiju, navodi se u registru nestalih lica.

Ukoliko imate bilo kakvu informaciju o Adriani, javite se najbližoj policijskoj stanici.

Njen otac, Jurij, prijavio je slučaj policiji. Jedina informacija koju je imao o svom detetu jeste da je poslednji put viđena u belom autu s rumskim registarskim tablicama.

- Izašla je predveče da prošeta i ranije je išla do centra sela i uvek se vraćala normalno kući - rekao je Jurij, koji je detaljno opisao šta je Adriana u trenutku nestanka imala na sebi.

Adriana živi sa bratom i ocem, dok joj je majka u Jagodini. Jurij je odmah odbacio mogućnost da je devojka otišla kod majke.

I baš kada je alarmirana javnost o Adrijaninom nestanku i dok su novinarske ekipe pristizale u dom Kopcoka, Adrijanin otac je primio poziv sa sakrivenog broja i razgovarao sa svojom ćerkom koja je govorila da je otišla u goste, a potom i da se udala u Rumi.

Kako je, ipak, Juraj rekao posle razgorvora, on u to ne veruje.

Policijska istraga je u toku, a inspektori u Rumi proveravaju njene navode sa ciljem utvrđivanja činjenica.

(Espreso.co.rs/Alo.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.