PSIHOPATA IZ PANČEVA KOJE JE SEKAO ŽENE PO LICU! Tužioc OSTAO ŠOKIRAN najglupljim izgovorom
Valentinu je muž izbo suprug Željko, Foto: Facebook

monstrum

PSIHOPATA IZ PANČEVA KOJE JE SEKAO ŽENE PO LICU! Tužioc OSTAO ŠOKIRAN najglupljim izgovorom

Tužilaštva odredio pritvor do 30 dana

Objavljeno:

Željko Selimi (33) iz Pančeva, koji je uhapšen zbog nasilja u porodici, odnosno jer je brutalno pretukao suprugu Valentinu T. S. (44) i zadao joj više povreda nožem po licu i telu, priveden je i saslušan u pančevačkom Osnovnom tužilaštvu.

On je, prema nezvaničnim saznanjima, tvrdio da se gotovo ničega ne seća, jer je bio pijan i da mu je žao. Njemu je sud na predlog Tužilaštva odredio pritvor do 30 dana.

foto: Pritnscreen

On je uhapšen 22. januara, nakon što je oteo suprugu Valentinu, koja je, pre toga, odlučila da ode od muža nasilnika i nastavi život kod majke. Doveo ju je u svoj iznajmljeni stan u Drumskoj ulici i, posle kraće svađe, počeo da je tuče. Nakon toga, uzeo je nož i njime je, iživljavajući se, sekao po grudima i licu. Unakaženu ženu ostavio je u krvi i nesvesti da leži u stanu i pobegao.

Na sreću, Valentinina majka, koja je posumnjala da zet ima nameru da ubije njenu ćerku, prijavila je policiji otmicu i nasilje. Željko je ubrzo pronađen i uhapšen, a Valentina je sa teškim povredama, vozilom Hitne pomoći, prevezena u VMA i smeštena na Odeljenje maksilofacijalne hirurgije.

Ona je, kako se saznaje iz ove ustanove, operisana i njeno stanje se prati. Valentina je i dalje u teškom stanju, ali srećom, nije životno ugrožena.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.